maşallah kuzen füzenin fotoğraflar yanıyo yine maşallah en kısa sürede bi profs.çekim yapalım bnm ywruyada.
Printable View
maşallah kuzen füzenin fotoğraflar yanıyo yine maşallah en kısa sürede bi profs.çekim yapalım bnm ywruyada.
samet fotoların iyiye doğru gidiyor. ama bişeyler hep eksik yani uzakdan falan aracın fotosunu hiç çekmiyosn hep 15cmlik mesafeden cekiyor gibisin biraz uzakdan falan cekmeni öneririm
3 esayın yanına 4.yü koymak isterseni mert-si esayını atlamayın ciddi emek var aracında ve cok cok güzel bi esay :)
maşallah kazasız belasız
maşallah cokgüzel duruyor makina çekimlerde 10numara bu ara gsi satarsam bende alıcam sedan si :)
Çok Güzel Duruyor Allah Kaza Bela Vermesin Ama Ön Taraf Lunapark Gibi :)
aracın rengi cok güzel. ve aslında o stickerleri cıkarsan daha güzel olacak gibi. kendini daha iyi gösterir gibi geldi bana.
Tabii ki zevk senin samet kardeşim, güle güle kullan. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
maşallah güzel kareler
Maşallah... kazasız belasız
Tesekkurler sagolun
Sagolun tesekkurler..
Aem ve I love Risk'ide soktum bakalim baska ne sokebiliriz? Hic usenmemissin paint ile yapmissin cokta guzel olmus eline saglik aklimda bir fikir olusturdu ama logo iptali yapamam :)
Sagol Tesekkurler Bilal
Maşallahhh !!!!!!!
Stickerlardan bahsetmeye gerek kalmamış.... ;)
Headers'a koruma yaptırabilirsin sacdan, sıkıntın kalmaz.
Benim araç projelerde şu sıralar, wössner pistonlarımı bekliyorum :) Çıksın çekeriz tabi, bende isterim irtibata geçeriz bayram sonrası;)
maşallah jant kapaklı hali daha bir güzel geliyordu gözüme :)
bu halide güzel allah kaza bela vermesin.
arabanın maşallahı var... sade hali güzel olmuş honda logosu kalabilir ama...!
Aem, wakaba, I love Risk, I love JDM, rad-r stickerlari soktum sagol fikir ve onerin icin, yaptigin calismada cok guzel olmus eline saglik hosuma gitti ve uyguladim, skunk2 plakalik, mugen logo, honda typer amblemi ve sir stickeri duruyor suan, Garanti Bankasinin OGS'sinin yesilli falanda olmasi Lunapark'a daha cok renk katmisti, suan cok daha iyi oldu :)
en güzel sedan eg lerden.....yakın olsakta eg buluşması yapsak..
samet eline sağlık çok güzel olmuş fzg nin fotoğrafları.Bu arada hiç düsünmemistim stickerlar cıkınca daha hos sade bir görüntü ile daha iyi gözüküyor :) bonus olarak bende yayınlanmısım :)
maşallahı var keyifle bin:)
maşallah çok çok güzel duruyor kazasız belasız...