duman efektini tam olarak ayarlayamadım
bide bişi sorcaktım0.6b lfsde araçları tweakla motor gücünü yükselttikten sonra tekrarlama izlerken " tekrarlama hatası (OOS)" hatasını veriyor bunu düzelmenin bir yolu var mı ?
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
konu günceli![]()
yeni çalışma , police chase drift patrol
![]()
Arkadaslar bende ındırdım ama hıc anlamadım soyle facalı sahın yada s2000 yaması yapıyım dıyorum yardımcı olucak arkdas varsa ozelden pm yada cep telefon numarası yapabılır myız ?
0.6b Sürümünü indirdiniz galiba, neyini anlamadınız ? Oyun gayet açık ve kolay bir şekilde oynanabiliniyor. Aşşağıdaki linklerden aradığınız şeyleri indirebilirsiniz.
Web hosting, domain name registration and web services by 1&1 Internet
www.lfsmods.com
Tabi yollarım abicimBuraya girip istediğin bir yere tıklayıp indirebilirsiniz, oyunu indirdiğinizde oyun Demo modunda açılır sadece 1 Pist ve 2 Araç ile oynanılır. S2 Lisans' ı diye bir gerekçesi vardır oyunun tam bir şekilde çalışması için, bütün pistlerin bütün araçları kullanmak ve online' da oynarken oyunun bütün zevkini çıkarmak için. Bazı cr*ck lar var ama bunlar sadece Tek Kişilik yarışlar içindir online' a girilmez sizden yine gerçek lisans ister oyun
( Oyuna yeni başlayacak olanlar içinde ek bir bilgi olarak uzun uzun yazayım dedim)
Live for Speed - Online racing simulator
yanlamaya devam yani gençler![]()
Ben 2-3 kere değiştirince mesajı soruyla cevap alakasız olmuşÇok teşekkür ederim ilgine. Oyunu kurup cracklemeyi başardım. Dediğin gibi online oynayamıyorum tabi. Biraz böyle takılıyım olmazsa lisansını da alırız. Görüntüyü düzelten yamalar, jant ekleme falan onlarla uğraştım durdum dün gece ama virüsler falan canımı sıktı.
Her türlü bizde boş gün olmaz her zaman 1 Yan 2 Yan 3 Alayına İsyan hahaha
Aaa virüs olayı kötü olmuş abicim, virüs bazen cracklerde geliyor tweak' larda tek tük virüs olarak saptadıkları oluyor ama bir şey yaptığını sanmıyorum. Lisans ücretide 60tl küsür bir fiyatı var paybal ile alınarak
Yamalarda hiç bir zorluk yok, indir rardan çıkar genellikle veh, dds, skin den oluşurlar onları kopyalayıp oyunu kurduğu klasörde DATA adında bir klasör vardır içine direk yapıştırarak işi bitirebilirsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)