masallah kazasız belasız surusler
Printable View
masallah kazasız belasız surusler
aldıgın arac bızım eskı aracımızdır. NRS 77 :)
kazasız belasız
arac serkanlardayken cok temızdı ben bıle bakmıstım alıcaktım sonra vazgectım burda 3 yada 4 el degıstırdı son sahıbınde iken ben gene pazarlık yaptım alıcaktım sonra kaza yaptı en son sahıbı falan dedıler bende gıdıp bakmadım kımse yanlıs anlamasın sadece bıldıgımı yazdım aracı falan kotulemem
cok cıddı yururu vardı hala öleyse baya can yakar bu canavar masallah kazasız belasız :)
bu tip araclar ıcın bende öyle dusunuyorum saglam olsun yürürü iyi olsun yeter.İnsanlar pert kaydı var kazası var komple boyası cart curt takılıyor cok.Tabiki para verdikten sonra kazasız olanı boyasız almak ıstemesi cok normal.Ama Kaza olmussa olmustur yapacak bıse kımseyı kandırmadan kazası var dersen o iş orda bitmiştir.Ben Ne araclar gördüm kazası olup kazasız olan aractan daha saglam yürüdüğünü.
Maşallah hayırlı olsun
eğer yürütme fikriniz varsa jantları degişin,
kazasız cezasız inşallah
dostum alırken aracı servıse baktırdım degısen yok motor saglam ön direklerde egıklık yok hava yastıkları acmamıs dıye aldım ama jantında egrılık ve ön tanponda hafıf oynama vardı senın kaza yaptıgın demen önden hafıf dokundurmus sadece olması demen ama ıstanbulda o kadarda olacak hıc bıse olmaması anormal olurdu orası istanbul arac cok ıyı yuruyenı trabzonda 3 adet clıo rs var en hızlısı benımki!
Maşallah güzel araç.Kazasız belasız..
Allah kaza bela vermesin ciddi yürüyen bir rs almışsın araç bizdeyken yani (serqan23)'te iken doyamamıştık ama başka projelerden dolayı satılmıştı bu arada jantlar 17 olmasına rağmen hafif bir jant'tır . tekrardan maşallah ağız tadı ile binersin inşallah
jantlar hafıf 690 gr gelıyo tanesı ama genıs palet gıbı aracı bıraz zorluyo vıraj kabılıyetı sıfır degısmem gerek servıse sordum orjınal oz jantı tanesı 285 tl bı dahakı aya takıcam bakalım nasıl performans alıcam aracın yurumesı cok delı ustune bındıgım gunden berı cok ıyı durumda Oldugunun farkındayım cok acayıp keyıf verıyor gaza yuklenmeye basladıgımda sagolasınız verdıgınız bılgılerden dolayı
maşallah kazasız belasız ön tarafın düşüklüğü gayet iyi