Gelmeli ve aynı kare içine girilmeli :D
Printable View
tu tu tu maşallahh..
bu nedir yaa süper ötesi civciv :)
Maşşallah şu f1 aynalara bitiyorum çok yakışmış.
bi iki kez öztürk tuningin önünde gördüm ali abilerin heralde, hiç giderken görmedim =D servis poşetleri niye üzerinde duruyo ya =D
yatıyor yatıyor yatıyor:) temizle çek dursun :D
imrenerek takip ettğim bi 106 maşallah..
Tek kelime ile Maşallah...
:cool:
http://img263.imageshack.us/img263/3...toraf0650k.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Eyvaaaah :D Maşallah yavruya.
Maşallah :)
maşallahhh nazar deymesin kazasız belasız sürüşler.
aracınızın maşallahı var cok guzel duruyor trabzonda nerdesınız belki karsılasırız,tatıllerde gelıyorum trabzona.
teşekkür ederim gelmeden önce burdan yazarım mutlaka,haberleşiriz.trabzonda bı tane 106 var quik gri renk focus rc jantlı samsundan alındı tanıyormusunn sahıbını?
tüm qüikleri biliyoruz burda focus rc jantlı hiç görmedim , bitane samsundan aldık 85.Km civarında ama orjin jant vardı altında ?
nihat ustanın oralarda gormustum bı geldıgımde arka sılecegı tam ortada duruyordu hala bendekı gibi.onun yedek anahtarı hala bende duruyor tanıyorsan vereyım dıcektım :D samsundan aldıgı kısının adı serhat olan varsa bana ulassında vereyım yedegını :)
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
bu janttan olması lazım ustunde
yok hatırlıyamadım öyle bi jantlı quik yok şuan :)
Full depoya bak yauuuu clioda daha hiç göremedim fiestada 2 defa görmüştüm heyt be :D Maşallah sarıya çok güzel duruyor :)
Maşallah kazasız belasız sürüşler çok iyi görünüyor :)
maşallahı var tu nun
maşallah kazasız belasıızz
Maşallah depo fulll :D
Lisede tek hayalimdi sarı orjinal bir 106.
Gerçekten tam hayalimdeki gibi herşeyi. Yanlış anlama ama birtek aynaları kötü:)
Allah kaza bela çizik ceza vermesin kazasız belasız ağız tadıyla binin..
maşallah maşallah otobandaki resımler cok guzel..
poşetleri üzerinde bitanede 306 isteriz:)
teşekkürler yorumunuz için:) aynaları değişiklik olsun diye taktık güzel oldu orjinde çok iyi olur ilerleyen zamanda takabiliriz:)
Burak abi saolasın yorumun için ama 306 yasak bizde ***** başımızdan kötü bi olay geçti:) ama RED'e bittim haberin olsun allah kaza bela göstermesin