kafam rahat benzin derdim yok arabayla uğraşma derdim yok :D yaza kadar düşünmüyorum :D
Printable View
ya ben arabasız duramam :D bizimkilerde arabayı vermio zaten :D kafayı yerim ben :D
en azından ayağımı yerden kescek şöle satarken zarar ettirmicek bişiler bakmak gerek yaza kadar ama yaza kısmetse patlatıcam bombayı :P
hayırlı olsun okdan :) o düşündüğün paralara biraz zor gti bulursun :D
hayırlı olsunn kardesım gule gule kullan ınsallah ..
sahibinden de satılık düzgün rs bırakmadınız zaten :) 10 tane ilan var 3 ü zaten mk3. iii bari ii en azından piyasası yükselir.
Memetalimi aldı seçkin bunu :D
Hayirli olsun
hakkikaten memoli almış durdu durdu turnayı gözünden vurdu :D
hayırlı olsun Mehmet Aliye ALLAH kaza bela vermesin...
duyduğum kadarıyla SS in orasında burasında boya var diyip aracı b.klamaya çalışanlar varmış moral bozmayamı çalışıyorlar anlamıyorum.
Bahsedilen araç bir RS yani 1.2 1.4 lpg li bir araç değil..
Şuan piyasada değişeni kazası olmayan , motoru SS kadar sağlıklı diri ve ciğerli sorunsuz o speclerde dereceli egzantrikli rs lerle yürüyen servis bakımlı , kırma korkusu olmadan gönül rahatlığıyla gazlayabileceğiniz geçmişi temiz motorda hiç sorun yaşamamış kapak bile açmamış fabrikasyon ve hala sorunsuz gazlayan kaçtane RS var ? İstanbulda varmı daha orjinal bir RS ? varsa söylesin çıksın. aracı alan kişilere gidip bu RS te boya var şurası boyalı burası boyalı deyip moral bozmayı bıraksınlar bu araçlarda boyaya bu kadar takan yada takık gibi görünen o kişiler gidip komple boyalı araba almasın 2 gün sonra motor kırıp milyarlar harcayanlarıda biliyoruz.
Bunları niye yazdım açıklayım sattığım arkadaşla 2 gündür irtibattayız bazı RS çiler SS i görmeye gelip orasında boya var burası boyalı ben olsam şu fiyata alırdım bu fiyata düşürürdüm gibisinden laflar ediyorlarmış.. bu laflar edenlerde bunlar haricinde bir ton insanda günde bi ton kere arıyorlardı araç satılıktayken hangisine verdiğim fiyatın altında bir rakam söylemişim ? bıraksınlar bu boş lafları.. kedi ulaşamadığı ete mındar der diye bir laf var ne yürürüyle nede kaportasıyla nede motoruyla SS ile kıyaslanamıcak araç sahipleri lütfen şu kıskançlıkları bıraksınlar insanların morallerini bozmaya gerek yok.
hayırlısı olsun alanada satanada kazasız belasız sürüşler..