Masallah..
Plaka guzelmıs..
Printable View
Masallah..
Plaka guzelmıs..
herkese çok çok teşekkür ederim :) eski plakası bb1823 tü tolga abiden aldım aracı kendisi çok iyi birisiymiş bayagı muhabbetimiz oldu halende telefonla görüşüyoruz.Bugün ön lip takıldı arka dtm spoiler söküldü ve mat siyaha kaplatıldı araç bizim kavacıkta otopark sıkıntısı var araç sokakta duruyor ve üstüne kediler falan çıkıyor boyasıda çok temiz oldugundan koruma amaçlı hemde görsel olarak güzellik katsın diye mat siyah kaplattırdım çokta yakıştı bence :) bu arada ön plakalıgıda iptal ettirdik tam bi s2000 oldu şimdi
mat siyah fotoları bekliyoruz ozaman :) hayırlı olsn yeni aracınz
hayırlı olsun. coilover takmanı , spoileri sökmeni ve öndeki logoyu çıkartıp orjinal s2000 logosu takmanı tavsiye ederim.
hayırlı uğurlu olsun herkesin ulaşamadığı scırocco r ı satıp nasıl aldın bunu anlamadım ama almışsın birkere...neyse hayırlı olsun canım allah utandırmasın umarım güzel güzel binersin...allah kaza bela vrmesın
Maşallahı var aracın bende urfalıyım plakaya hasta oldum istediğim araba ve plaka daha ne olsun ama spoiler konusunda acil sökülmesi düşüncesindeyim. :)
ustat hayirli olsun cok diri duruyo hayallerimden biri vallahi cok guzel gercekten :)
maşallah plakası çok güzel arka kanat haricinde herşey güzel zımba gibi tek eksiği coil. hayırlı olsun güle güle binin :)
MaşALLAH Kazasız belasız kanat hariç çok iyi ok gibi coil şart derim :)
scirocco nu biliyorum satmakla doğru bir iş yapmışsın ve s2000 alıp dogru yolu bulmuşsun hayırlı olsun güzel araç...
Masallahh ALlah kaza bela verrmesın
cok guzell maşallahh..
Güzel günlerde binmen dileğiyle
arka kanat gerçekten bozmuş aracı.....yinede maşallahh araca...
maşşallah kazasız belasız plaka güzel king
araç halen sende mi?
bir kaç ay önce başka fotolarını görmüştüm,
folyo yoktu, kanat yoktu,
son susturucular değişmişti,
çok güzel gözüküyordu :)
birde terzi-makas olaylarınızı izlemiştim :D
Halil araçını sattı diye biliyorum.
scirocco dan sonra eminim çok yavaş gelmiştir.alışma süreci nasıl oldu ? ama sunuda belirtmeliyim scirocco'n biraz kötüydü :) hayırlı ugurlu olsun...
heyy maşallah'da çok yüksek değilmi basılsa tadından yenmez valahi :)
kardeşim hayırlı olsun ;)