ankaradan adıyaamana giderken az geçmedim bu yoldan gerçekten tertemiz hele rüzgar güllerinin olduğu viyadüğün olduğu yerdeki rüzgar arabayı alıp fırlatıcak gibi oluyor :)
Printable View
ankaradan adıyaamana giderken az geçmedim bu yoldan gerçekten tertemiz hele rüzgar güllerinin olduğu viyadüğün olduğu yerdeki rüzgar arabayı alıp fırlatıcak gibi oluyor :)
ölümünee :D
OBu nasil bir dusunce,
Bu zaten devletin isi, hukumetin gorevi bize hizmet etmek. Ama deprem sonrasinda yaralari sarmak icin kullanilmasi gereken parayi, yol yapimina, ucak alimina (thy buna ragmen zarar etti bu yil) aktariyorlar, depremden sonra (zaten vergisini vermisiz) birde tv larda yardim kampanyalari duzenleniyor.
Arkadas 'double yol yaptik' diyenlere, 'parasini biz verdik' diyor.
Ek: Bu vergiler benim (bizim) cebimden cikiyor, kendi paramla hangi yolu kullanacagima kimse karisamaz.
Ek2: Ben daha cok ihaleleri alan firmalari, ihale sartlarini ve hesabini bilmek istiyorum.
bizim adana bolge mudurude surekli arar seko adana antep bilmem kac km 47 dakikada gittim soyle uctum filan diye yollar guzelde gecen adanaya indim otobadan gidiyorum vectrası ile kopek cıktı frene hafif bastım arkadan tam bir denyo geldi caktı koskoca otobanda, yani yol boş ok de bir o kadarda tehlikeli :(
bu arada aynı otobanda surekli 160 ile gidin bazı bolumlerde araba sekeseke gider bazısında kaymak gibi o da iste işi muteahit firmanın isini ne kadar yapıp yapmadıgını gosteriyor zira otobanda parca parca yapıldı 60 km bir firma 60 km bir fima diye calanla adam gibi yapan cok net belli oluyor :(
doğuya gidenler hep anlatıyor, yolları tünelleri bir görseniz diye:)
iyi olmuş çektiğiniz..
teşekkürler.
devletimiz zam yapmaktan başka işlere zaman bulmuş hayret