farlar tam aklımdaki gibi olmuş,maşallah Allah kaza bela vermesin
Printable View
farlar tam aklımdaki gibi olmuş,maşallah Allah kaza bela vermesin
maşALLAH boncuk gbı ALLAH durşuna ZevaL vermsın:)
maasallah kardesım yıne boncuk gıbı bı 106 almıssın sanada boyle temız duzgun 106 yakısır ...
Misal galericiden araba alacaksın,galeri abi biliyorsun istanbul trafigi çizik çarık onun için bel altı çok iyi bir usta tarafından boyandı,ama kesinlikle kaza yok der bunu anlatırken o kadar güzel anlatırki o an gözüne gelmez aracın boyalı olduğu :)
Ama sen götürdügünde olay farklı oluyor,herkez yaşamıştır yaşamayada devam ediyoruz :)
Değişti vs vs vs demesindeki maksat galerici oldugu içindir hangimiz alacagı arabaya kılıf bulmuyorki ? Cam silecegine bile takılan gördüm bu alemde :)
Yoksa selim özüde birdir sözüde .
Senin kendini ifade ettiğini anlıyorum güzel yazmışsın ellerine saglık ama gerçek hayatda arada sırada oluyor böyle işler :( :)
Bu işlerin içindeysen biraz sakin olmak lazım forum sitesinde adamın açtıgı topiğin içinde araba hakkında ileri geri konuşursan haliyle oda buna ters cevap verir misal ben adapazarına geliyorum senin mahallende sana ters düz konuşuyorum gibi :(
Bir sorun varsa zaten arada eş dost var konuşulur çözülür burda olmaz bunun yeri burası değil ;)
Saygılar sevgiler :icon_tup: dostça anlatmaya çalıştım umarım sürçi lisan etmedik ;)
Paşama selam .
yaşarcım ben sana söyliycek kelime bulamıyorum ki çok güzel izahını yapmışın açıklamışın zaten onlarda arkadaşımız bi tatsızlık oldu bitti kanka yanlış anlamadan dogan bi tatsızlık neyse kapandı bu konular reisim bakalım makinemize :) bugün çıkarcam gibi kanka akşama biraz kırbaçlıyım :)
Mükemmel Allah Kaza Bela Vermesin. Orjinal GTİ Jantından Daha Şık Durmuş
eywah çıkarmıyom a.g ne iş lan kaldırdınız bana :) olum stok araba lan bu kadar üstüme gelmeyin :)
tüü tüüü maşşallah nazar deymesin:)
Gercekten ovguyu hak edecek guzellikte bir arac .. Cok sanslisiniz ALLAH guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin .. Burun ve Kic kisminin orasi cok ayarinda olmus kanimca cok hos gorunuyor . Clear farlar ise on numara ..
Peki hem kafamda ki ? idi 4 tane cikma angel far camim vardi ama uygulayamadan arabayi satmistim ..
Xenonlar ile aydinlatma da sIkIntI yasiyormusunuz ?
düşüncelerin ve görüşlerin için önce teşekkür ederim sagol ALLAH cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. sorun içinde şunu söyliyebilicem ne yalan söyliyim aydınlatması çok iyi degil sadece görüntü var hoş duruyor saygılar..
yaşarcım geliymmi rol varmı ? :)
çok güzel beeehhh :)
Maşşallahh Allahım kaza bela vermesin
sagolun arkadaşlar..
Maaşallah kazasız belasız
eywallah kardeşim gelicem bi gün bebekle gazlat beni :):)
Selim Maşallah.
Gebzeye yolum düşerse muhakkak uğrucam yanına.
Bi çay borcun var zaten :)
oğlum selim artık başka bi arabayla gazlar çünkü aracı biz aldık :) iki taraf içinde hayırlı olsun inş..
maşallah, en güzel siyah 106...
arkadaşlar AR 106 mız alperinde dedigi gibi çok degerli iyi bi arkadaşımıza gitti hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin çok güzel bir 106 aldı güle güle binsin zaten kendiside 106 cı 106 yı iyi bilen birisi böyle bi dostumuza gittigi için bende çok mutluyum inş yeni bir bebek ile tekrar karşınızda olucam saygılar....
bekle oğlum bugün bi tane bebek getiriyorum gebzeye :D hemde ilk sahibindennn :D
Sahibinden.comda kaç gündür bakıyodum ya. :) Hayırlı olsun çok çok iyi.
Maşallah çok şık..
Maşallah kazasız belasız...
fazladan yazılmış yorum yanlışlığı
Gördüğüm en yakısıklı sıyahlardan maşallah allah kaza bela gostermesın .