çok teşekkür ederim dostum çok dogru konuşmuşsun dogru söze ne denir saygılar..selim:icon_tup:
Printable View
kanka evlat yine satılık bak bakımmm.bu nasıl bi arabadır hala bitmedi hala bomba gibi duruyor forever VCU :D
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64120500
samet kardeşim bak şuan cihanda yanımda seninde dedigin gibi son yazılanlar benden de gitsin arada bir yanlış anlama oldu zaten başından beri ben buna eminim yoksa sen beni tanımaz etmezsin ben seni tanımam etmem sadece yanlış anlaşılmadan dolayı bu olaylar dogdu ortak arkadaşımız çok az öncede paşa abiyle konuştum sabah mevzusu oldu dedi o çocuklarda bizim çocuklar dedi boşverin uzatmayın dedi sen kapattın bende konuyu kapatıyorum..
Maşallah galerıde çekilen resımler çok bomba :)
eyvallah dostum bebek yatıyo burda bu şekilde
farlar tam aklımdaki gibi olmuş,maşallah Allah kaza bela vermesin
maşALLAH boncuk gbı ALLAH durşuna ZevaL vermsın:)
maasallah kardesım yıne boncuk gıbı bı 106 almıssın sanada boyle temız duzgun 106 yakısır ...
Misal galericiden araba alacaksın,galeri abi biliyorsun istanbul trafigi çizik çarık onun için bel altı çok iyi bir usta tarafından boyandı,ama kesinlikle kaza yok der bunu anlatırken o kadar güzel anlatırki o an gözüne gelmez aracın boyalı olduğu :)
Ama sen götürdügünde olay farklı oluyor,herkez yaşamıştır yaşamayada devam ediyoruz :)
Değişti vs vs vs demesindeki maksat galerici oldugu içindir hangimiz alacagı arabaya kılıf bulmuyorki ? Cam silecegine bile takılan gördüm bu alemde :)
Yoksa selim özüde birdir sözüde .
Senin kendini ifade ettiğini anlıyorum güzel yazmışsın ellerine saglık ama gerçek hayatda arada sırada oluyor böyle işler :( :)
Bu işlerin içindeysen biraz sakin olmak lazım forum sitesinde adamın açtıgı topiğin içinde araba hakkında ileri geri konuşursan haliyle oda buna ters cevap verir misal ben adapazarına geliyorum senin mahallende sana ters düz konuşuyorum gibi :(
Bir sorun varsa zaten arada eş dost var konuşulur çözülür burda olmaz bunun yeri burası değil ;)
Saygılar sevgiler :icon_tup: dostça anlatmaya çalıştım umarım sürçi lisan etmedik ;)
Paşama selam .
yaşarcım ben sana söyliycek kelime bulamıyorum ki çok güzel izahını yapmışın açıklamışın zaten onlarda arkadaşımız bi tatsızlık oldu bitti kanka yanlış anlamadan dogan bi tatsızlık neyse kapandı bu konular reisim bakalım makinemize :) bugün çıkarcam gibi kanka akşama biraz kırbaçlıyım :)
Mükemmel Allah Kaza Bela Vermesin. Orjinal GTİ Jantından Daha Şık Durmuş
eywah çıkarmıyom a.g ne iş lan kaldırdınız bana :) olum stok araba lan bu kadar üstüme gelmeyin :)
tüü tüüü maşşallah nazar deymesin:)