GÖrdügüm en güzel jazz maşallah.
GÖrdügüm en güzel jazz maşallah.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maşallah fotolarada aracada çok güzel ama daha düşse tadından yenmez
Bu arada motorun üstten fotosu var mı bende hava filtresi takmak istiyorum city'e aynı motor sanırım veya filtrem var fakat nerden bulucam bu ek boruları![]()
maşallah abı kıvamında abartılmadan en guzel yapılabılcekler bunlardı zaten kazasız belasız
şile arabamız bizim![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
fotolar cok basarılı eline saglık kardesim
Aracın acil düşmesi lazım masallah
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Anılarım depreşti valla ya ilk uzun uğraşlı olduğum arabaydı JazzKimse baştan manyakmısın sen uğraşılırmı onla falan dedi ama amerikan stopta getirdim custom panjur ızgarada yaptım coiloverda yaptım
Bir çok ilki bu arabada yaşadım ben
Abicim maşallah jantlar çok güzel lastik yanakları kalın galiba.Arka çmaurlukları hafif esnetmeyle açabilirsiniz biz öyle yapmıştık. 3 kişi oturunca sürtmüyordu. Önlerdeki yerleride traşlarsın mis gibi olurLedli stop yakışır ama
Duruşu faan çok hoş gerçekten
Birde coilden dipleyemiyordum Jazzı akslar fena zorlanıyordu fuardayken dip yapmıştık öyle kullanayaım dedim ama yolda hatur hutur sesler gelmeye başlayınca 2 cm kaldırmıştım. Jazz uğrasınca çok güzel olan bir araç bence
Bu kadar fiti anmışken bir iki fotoda ben ekliyim bari 19yaşındayken vay be
Bonus
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah çok emek var çok allah kaza bela vermesin
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
teşekkürler herkese tekrar. Melihcim yorumların için saol.
valla böyle araba banaçok keyif veriyor. sürtme yok ses yok tıkırtı yok zaten araç daha 41000 de 5 kişide binsek sürtme yok kafayo bastım biraz bana yettii.
senin jaz efsane amma buda fena değil![]()
Jazzın yeri başkaydı kanka bendeBenim ilk şahsi arabam değildi ama benden başka kimse binmiyordu
Albea marşpiyelleri, mugen custom panjur golf gti gibi kırmızı şerit vs uydurma şeyleri seviyordum yani güzelde oluyodu
Arka tampondaki ek mesela vs vs
Maşallah abi çok güzel gerçekten marşpiyel ve arka tampona ek yapabilirsin. Albea marşpiyeli cuk oturuyorLedli stopda olmazsa olmaz
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)