Cidden çok iyiymiş. Allah kazadan, beladan korusun.
Printable View
Cidden çok iyiymiş. Allah kazadan, beladan korusun.
bu araçların sahibini tanıyosanız söylersiniz, arkadaşımda hatasız boyasız serçe var 12 binde satılık garaj arabası
maşallah harika
daha detaylı fotolar ısterız :) mukemmel gorunuyorlar
131 deki efsane pioneer anten vaybe .
başka fotolar yok mu ya.. 91 sensinde bu doğan L nin aynısından rengi vs. almıştı babam.. pek severdik kendisini o günlere gittim yemin ederim..
gayet iyimişşşş :icon_tup:
hey maşallah nazar deymesin :)
çok temiz maşallah :) yeni üretilmiş gibi
Detayli resim cekicem arkadaslar soz :)
Dogan komple mumlu duruyor matligi o yuzden :) sorun yok yani :) murat suslu kardesim bahsettigin kisiyle alakasi yok bu araclarin ;)
O Zaman Daha Detaylı Resimlerini Bekliyoruz Senden Eser Abi ;)
maşallah araçlara cok güzeller..
eser abi bi tane doğan mardinde 135 km de yerin 2 kat altından asfaltı kırarak çıkarttılar 1500 km de satılmıştı o arkadaşın almış olabilir ama arabaların maşallahı var bizde de 81 model t stop var italyan lastikli tampon var bizde ama bu arabanın maşallahı var amerikan tamponda yakışıyormuş yani her an amerikan tamponda takabilirim ben :D
hay maşallah süper
bu doğanı belki 50 yıl sonra açık arttırmada falan satılırken görcez :) yer altından çıkanın hikayesi nedir tam olarak foto falan varmı ki ? :soru:
araçlar harika hele garaj bittim :D
araç emekli hakimin aracı arabayı resmen unutmuşlar garajda yerin altında kalmış 15 senede asfalt yapa yapa yapa yapa yükselmiş araba çıkmaz hale gelmiş orda bi kaç işçi bulup asfalt ı kırdırıp arabayı çıkarmışlar ama çıktığına değmiş tam 135 km de alındı bu araba
daha detaylı resimlerini bekliyoruzz.
Vay damına çıkayım one laynnnnn :)
konu hortlamışken araçlar halilin araçlar değilmi? fatih sanayi sitesinin yarısı onların zaten :) kendide amerikan hastası.
maşallah garaj çok iyi :D
maşallah beeee
eser doğan altunzade otopazarında ben alıyordum 10 dk arayla kaçtı 10 numara masallah mekan da araclarda....
ne hortlattınız be :DD
vay emenike :D hayalimdir hep böyle bi garaj ve temiz araçlar
hepsi çok iyimiş ya :) konu hortlamasa görmicez :D
Abi mekan on numara garaja hasta oldum içinde duranlara da benim kişisel görüşüm yanlış anlaşılmasın doğan hariç on numara :D
Owww. Hiç birşey söylemiyorum sadece susuyorum... Birde derdim kendi kendime benim Doğan TR de tek diye meğer varmış bi eşi :)
Yunus abinin aracı sanırım 131. Maşallah Doğan'da süper ötesi. Kazasız belasız.
Maşallah hepsi çok iyi :)
vay anasını doğan sıfır nerdeyse :)
mekanda harika görünüyo bi kanepe olucak bazı geceler ekşına gelicen :D
mekan hoşmuş...