maşallah araçlara cok güzeller..
Printable View
maşallah araçlara cok güzeller..
eser abi bi tane doğan mardinde 135 km de yerin 2 kat altından asfaltı kırarak çıkarttılar 1500 km de satılmıştı o arkadaşın almış olabilir ama arabaların maşallahı var bizde de 81 model t stop var italyan lastikli tampon var bizde ama bu arabanın maşallahı var amerikan tamponda yakışıyormuş yani her an amerikan tamponda takabilirim ben :D
hay maşallah süper
bu doğanı belki 50 yıl sonra açık arttırmada falan satılırken görcez :) yer altından çıkanın hikayesi nedir tam olarak foto falan varmı ki ? :soru:
araçlar harika hele garaj bittim :D
araç emekli hakimin aracı arabayı resmen unutmuşlar garajda yerin altında kalmış 15 senede asfalt yapa yapa yapa yapa yükselmiş araba çıkmaz hale gelmiş orda bi kaç işçi bulup asfalt ı kırdırıp arabayı çıkarmışlar ama çıktığına değmiş tam 135 km de alındı bu araba
daha detaylı resimlerini bekliyoruzz.
Vay damına çıkayım one laynnnnn :)
konu hortlamışken araçlar halilin araçlar değilmi? fatih sanayi sitesinin yarısı onların zaten :) kendide amerikan hastası.
maşallah garaj çok iyi :D
maşallah beeee
eser doğan altunzade otopazarında ben alıyordum 10 dk arayla kaçtı 10 numara masallah mekan da araclarda....
ne hortlattınız be :DD
vay emenike :D hayalimdir hep böyle bi garaj ve temiz araçlar
hepsi çok iyimiş ya :) konu hortlamasa görmicez :D
Abi mekan on numara garaja hasta oldum içinde duranlara da benim kişisel görüşüm yanlış anlaşılmasın doğan hariç on numara :D