-
gorke facebook albümde ki direksion çok güzel bence takmlaısın hemen:)
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
gorke facebook albümde ki direksion çok güzel bence takmlaısın hemen:)
evt, evt. takıcam en kısa zamanda, soğutuyo bu orjn direksiyon beni arabadan :)
-
Bugün boş vaktim vardı biraz loclu suyla silip kuruladım motoru :)
http://i401.photobucket.com/albums/p...ormisgibin.jpg
-
bgn temizlik günüydü heralde hepimizin ;)
-
Alıntı:
gorke Nickli Üyeden Alıntı
bgn temizlik günüydü heralde hepimizin ;)
Havayı güzel görünce uğraşasım geldi halbuki buz gibiymiş hava başlamış bulunduk bikere :) Nissanın İçi güzel parlamış ;)
-
Alıntı:
/////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı
amwaycisin galiba :)
-
Alıntı:
Havayı güzel görünce uğraşasım geldi halbuki buz gibiymiş hava başlamış bulunduk bikere :) Nissanın İçi güzel parlamış ;)
evt evt bende güzel diye çıktım dondum valla.. type-r da mis maşallah.. ;)
-
Alıntı:
DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı
amwaycisin galiba :)
Evet amway spec :D İşe yarıyo ama bi çok ürünü görüldüğü üzere :)
-
bizde kullanıyoruz :D
loc her derde deva :D
onunla yapılan temizliğin suyunu dökmeyin çiçeklere verin iyi geliyo :)
-
-
Alıntı:
DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı
bizde kullanıyoruz :D
loc her derde deva :D
onunla yapılan temizliğin suyunu dökmeyin çiçeklere verin iyi geliyo :)
Can bnde amway depoda çalışıodum son 1senedir favorim zoom loc dish drops,sa8:)
-
Süper olmus motor valla..
-
jem walla amway ürünlerini kullandık baya bi
distribütörlük yaptık şu ara pek takılmıyoz :D
ama arada bi görüyom ürünler geliyo hala.. kalite konusunda çok başarılı gerçekten..
-
Alıntı:
ya gorkem sanki bisi hatirladim :D sen benim arabaya sanki sole bi yorum yapmistin peki sorarim sana bune hal :D kablolar benimkindne kotu valla :D masallah diyelim ama ;)
Alıntı:
maşallah, süper olmuş hatta mükemmel.... gösterge kabloları:D az bişey olmamış :) nacizane :)
-
gorkecim kabloları elektrikcilerin kullandıgı ısıyalıtkan bantla sarıp havalandırmadaadnda sallaya bilirdin yada eger bizimki gibiyse havalandırmayı komple sok onun altına sokup tekrara takabilirdin mutlaka aklınıza gelmiştir ama biz oyle yaptık bir sıkıntıda cıkmadı Elin yankileri laf atmasın die dedim :P
-
Alıntı:
Bestsi Nickli Üyeden Alıntı
gorkecim kabloları elektrikcilerin kullandıgı ısıyalıtkan bantla sarıp havalandırmadaadnda sallaya bilirdin yada eger bizimki gibiyse havalandırmayı komple sok onun altına sokup tekrara takabilirdin mutlaka aklınıza gelmiştir ama biz oyle yaptık bir sıkıntıda cıkmadı Elin yankileri laf atmasın die dedim :P
aBi kabloyu bırakta.. bende senin çok güzel bi resmin var, pazar günü çektiğim, buraya eklesemmi diye düşünüyorum..
-
Erkan sanada donmeyeceksek arkamızı kime donucez yaa, Paparazzi olmalıymışssın sen :P
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
ya gorkem sanki bisi hatirladim :D sen benim arabaya sanki sole bi yorum yapmistin peki sorarim sana bune hal :D kablolar benimkindne kotu valla :D masallah diyelim ama ;)
bu günü iple onca sene çektim dermiş gibi söyledin valla :D:D:D biliyorum kötü :D ama bu yazdığın ve hafızan tüm gün aklıma geldikçe gülmekten yarıldım valla.. :D süpersin :icon_tup:
Alıntı:
abi arabanın içi çok dağınık valla, öyle bir toplanmış hali bu, 3göstergem daha var, ben güzel bir pod yaptırmayı düşünüyorum, dediğin bendede oluyor fakat özellikle yapmadım, hepsini monte edip podla güzelce oturtcam, şimdilik böyle kullanıyorum. bir fotoyla nostalji yapim dedim sadece :o fikrin için çok çok teşekkürler gene abi.
elin yankisi atsın yeter ki, bizim yankimiz o :D
-
Alıntı:
ya abi ne yankisi :D adam nasi bi yorum yaptiysa aylardir icimde kalmis baksana :D ehehe gorduk soledik :D
Alıntı:
bu günü iple onca sene çektim dermiş gibi söyledin valla :D:D:D biliyorum kötü :D ama bu yazdığın ve hafızan tüm gün aklıma geldikçe gülmekten yarıldım valla.. :D süpersin :icon_tup:
abi arabanın içi çok dağınık valla, öyle bir toplanmış hali bu, 3göstergem daha var, ben güzel bir pod yaptırmayı düşünüyorum, dediğin bendede oluyor fakat özellikle yapmadım, hepsini monte edip podla güzelce oturtcam, şimdilik böyle kullanıyorum. bir fotoyla nostalji yapim dedim sadece :o fikrin için çok çok teşekkürler gene abi.
elin yankisi atsın yeter ki, bizim yankimiz o :D
vallah yok ole bisi :D hafizam iidir okadar :D ama bende guldum yani sen bunu yazinca hakkat ole beklemisim sanki aylardir ahaha
-
Alıntı:
loc nedir abi ?
-
amway in çok amaçlı organik yüzey temizlik maddesi :)
-
-
-
coilover ilemi indirdiniz yoksa kesikmi?
-
Alıntı:
Jem Nickli Üyeden Alıntı
coilover ilemi indirdiniz yoksa kesikmi?
laCIvert KESıkTI yenı sATTım kırmızıyı yenı aldım 1 ay feln oldu col var kırmızıda suan vtec janlaTRı var uzERınde O ılk hallerı ole eklıyım dedım :)
-
Alıntı:
brk19 Nickli Üyeden Alıntı
laCIvert KESıkTI yenı sATTım kırmızıyı yenı aldım 1 ay feln oldu col var kırmızıda suan vtec janlaTRı var uzERınde O ılk hallerı ole eklıyım dedım :)
teşekkürler bilgi için kırmızı iyi duruyo basıklığı ile kazasız belasız.
-
saol karDesım ıns ykında fotoları pylasrım
-
-
-
walla kuzen sağosun bende ona hasta oldum :)
-
-
-
-
-
-
http://img252.imageshack.us/img252/8...oto1629ls9.jpg
telefonla cekmısdım qercı ama cok hosuma qıden bı foto :)
-
Alıntı:
Booster Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel ya ;)
-
Zarlarla olayı tamamlamıssın.. :)
-
Ve 3. teybimide hırsızlara kurban ettim
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
way be 3. oldu geçmş olsun hep seni buluo bunlarda :s