-
Alıntı:
connectfun Nickli Üyeden Alıntı
siliva rakı dedinde aklıma biraz daha küçükken boğazlarımız ağrıdığında veya dişlerimiz mayko bize siliva rakı getirirdi
sürekli ya dişim yada boğazlarım ağırırdı
babmın zulasını az patlatmamıstım :D
butun vucudunuz hissediyorsun yaşamın tadı siliva rakiya :D heheheheh
isteyen varmı bilemem ama ben hayır demem ;)
bende çok geçerim yıldrımdan spor salonum orda arkadaşımında dükkanı var can elektronik bilirsin belki
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
seve seve egerki istersen kuru et getiririm :)
yalniz halen daha ališamadim tam olarak :D čok sert raki :D bide sek iciosun fena carpio:D
abi o kadarda abartmayalım kuru et felan ama silivovisa diordu peder :D eğer getirirsen kesinlikle hayır demem :D
abi biz silivovisa yı kapağında shot yapa yapa alıstık :D :D gercekten ağır olmasına ramen cok iyi bir tatdır ilk baslarda bir ttireme olur ama
off abi azım sulanıyor daha anlatmıyım :D
-
bakiodm arkdaslar sucuk yumurta vs. gecenin geç wakitlerinde karnim açken bişyler koyuyolardi.resmi koydum ama cani cekenler kusura bakmasn :D
-
Alıntı:
abi o kadarda abartmayalım kuru et felan ama silivovisa diordu peder :D eğer getirirsen kesinlikle hayır demem :D
abi biz silivovisa yı kapağında shot yapa yapa alıstık :D :D gercekten ağır olmasına ramen cok iyi bir tatdır ilk baslarda bir ttireme olur ama
off abi azım sulanıyor daha anlatmıyım :D
haha zaten shot yapmadan icilmio :D likor bardaginda shot yapcaksin,bole icin bi isincak bi garip olcak.sonra tadi gelicek agzina :D haha ben iyisimi 3-4 litre getiriyim Tr'ye gelirken anlašildi :D haha :D
-
Alıntı:
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı
bakiodm arkdaslar sucuk yumurta vs. gecenin geç wakitlerinde karnim açken bişyler koyuyolardi.resmi koydum ama cani cekenler kusura bakmasn :D
benim ačimdan sorun yok :p 10dk uzaklikta market :D haha
-
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bende çok geçerim yıldrımdan spor salonum orda arkadaşımında dükkanı var can elektronik bilirsin belki
cam abiyi tanırım samimi olmasakta sohbetim vardır onla kendi aracıma tesisat bağlatmak nasip olmadı ona ama bir kere rc min esc sini tamir etmişti :D :D
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
haha zaten shot yapmadan icilmio :D likor bardaginda shot yapcaksin,bole icin bi isincak bi garip olcak.sonra tadi gelicek agzina :D haha ben iyisimi 3-4 litre getiriyim Tr'ye gelirken anlašildi :D haha :D
abi bir gece roll night yerine raki & kuru et night yaparız :D :D
-
Bana hepsi uyar :D p.m atsin kuru et,ve raki isteyenler :D yatiyorum yarin iš var :D
-
iyi uykular abi ben istiyorum :D
-
-
-
-
bu aksam uyku girmicek anlasılan :D bu yemekleri görunce ama :D
cıkasım var kuru et almaya barısın fotoları aklımdan gitmiyor :D
-
bide türkiyede işkence yok diolar :mad:
sizin yaptığınız işkence değil de ne peki :hahaha::hahaha:
canım çekti gece gece bee...
onurr sen ne zmn gelcen tr ye
o meşhur rakınızdan ve kuru etinizden isterim :D
-
Ya bu saatte görmem hiç iyi olmadı o fotoyu.. :(
-
az bekleyın ulen bı resım aktarıyorum :D
-
bu resimde ne cıkcak merak ettim :D
1.5 iskender mi yoksa :D
-
Olm stp aktarıyorsa kaçın. Bu adam yemek konusunda kralını tanımaz.
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
bi tabak sumak soğan bide yanına offf :)
-
oha ama gerçekten ayıp ya:D
-
yuklemeye calıstım umarım olmustur hayatın tadı :D
-
-
-
St.legal & STP mangal tıme ın AUTOLIVE :D
-
Alıntı:
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı
murat mahallesinde.. aeg durağının aşağısında.. Her bayrampaşalının ve gop lunun yıldırımdan kız arkadaşı olmuştur ve bilir oraları karış karış :D (genelleme gerçek değildir)
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
İçiçeymişiz haberimiz yok :) Bende Küçükköy'de oturuyorum ama bütün gün Yıldırım'dayımdır... Gerçi 2 aydır Aydın / Nazilli'deyim :) Karşılaşırsak selamlaşırız mutlaka :)
-
Onur kuru etde getir rakıda=)Bende kalan ihtiyaçalrı alırım içeriz tadını acaip merak ettim sizin rakının=)
-
Bu arada bikaçkere yıldırıma bikaç kız arkımı bırakmıştım birinde gecenin bi körü güzelkafayla diğerindede gündüz gazi mahallesine girdim...BArikatlar fln wardı baya tırsmıştım gece olanda
-
Alıntı:
anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı
İçiçeymişiz haberimiz yok :) Bende Küçükköy'de oturuyorum ama bütün gün Yıldırım'dayımdır... Gerçi 2 aydır Aydın / Nazilli'deyim :) Karşılaşırsak selamlaşırız mutlaka :)
ben senin aracı yıldırımda surekli görüyorum ;)
-
Alıntı:
OnurS Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada bikaçkere yıldırıma bikaç kız arkımı bırakmıştım birinde gecenin bi körü güzelkafayla diğerindede gündüz gazi mahallesine girdim...BArikatlar fln wardı baya tırsmıştım gece olanda
abi gazi mi :D iyi cıkmısın ufak tartısmalarla oranın sağı solu belli olmuyor genelde olaylar olmuyor ama yine oralarda temkinli olmak lazım ;)
-
onur yıldıırıma gelirsen kuru et bira halledriz ama silivo raki olayı zor :( onun için dier onur arkadasımızı beklicez sanırım
-
-
-
Su cocuga biri biraz yemek yedirsin :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Su cocuga biri biraz yemek yedirsin :D
yemesin :D rollingde Batu'dan hafif kameraman yok :D
-
Alıntı:
abi gazi mi :D iyi cıkmısın ufak tartısmalarla oranın sağı solu belli olmuyor genelde olaylar olmuyor ama yine oralarda temkinli olmak lazım ;)
Öyle böyle tırsmamıştım yaa o gece sürdüğüm arabada fazla dikkat çekiyo,alkollüyümde duada edemiorum=)Allahım beni affet diye diye kurtulmuştum=)Bide fikirtepeye girmiştim bigece salaklıkla,tarlabaşı fln orlarda gecenin bi körü aynı şey olmuştu=)Hatta adapazarında çingene mahallesine bile girmiştim=)Şanslıyım ben baya
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
yemesin :D rollingde Batu'dan hafif kameraman yok :D
Ahahaha önce soförü zayıflat, dana gibi olmussun :D
İzimden mi geliosun napiosun anlamadım :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Ahahaha önce soförü zayıflat, dana gibi olmussun :D
İzimden mi geliosun napiosun anlamadım :D
Moruk sorma sigarayı bırakmayı denedim 1 ay bıraktım ama 76 kilodan 88 kiloya çıktım :D
-
Alıntı:
OnurS Nickli Üyeden Alıntı
Öyle böyle tırsmamıştım yaa o gece sürdüğüm arabada fazla dikkat çekiyo,alkollüyümde duada edemiorum=)Allahım beni affet diye diye kurtulmuştum=)Bide fikirtepeye girmiştim bigece salaklıkla,tarlabaşı fln orlarda gecenin bi körü aynı şey olmuştu=)Hatta adapazarında çingene mahallesine bile girmiştim=)Şanslıyım ben baya
aman abi dikkatli ol yaa :D pek iyi yerler değil :D ben eskiden kköyde oturuyordum orda cok cevrildim cingene mahallesi var okuldan dönuşte hep beni ecvirirlerdi ne hikmetse :D :D
normal bikaç anım daha var ama karizmayı cizdirmeyelim :P :D
-
-
selçuk siz habire yakıyonuz mangalları valla canım çekio..
bayramda istanbuldayım kısmetse bi mangal zamanınıza denk gelmek isterim :D