Çok teşekkürle=)Ztn 3hafta önce fln boya koruma yapılmıştı ben yıkatıp nxt attım
Printable View
Onur cok güzel olmuş ama bugün yine bi hızlı cila geç tozlanmıştır :)
ufak bi cilaa operasyonundan sonra :)
Far karartma nasıl olur sizce? (xenon var)
http://i339.photobucket.com/albums/n.../nsncila07.jpg
http://i339.photobucket.com/albums/n.../nsncila04.jpg
Cila konusu gecmisken; meguiars'ta boy koruma yaptrdiktan sonra microfiber eldivenle yikamama ragmen arabanin boyasindaki ekstra yumusaklik ve kayganlik gitti.. tekrar cila attirinca geldi sevindim ama yikaninca yine gitti.. :( Sayin prof. Baran bu soruna bir cozum var midir :) bu arada sampuanim Sonax.. seffaf sisede turuncu renkli bisey..
Cila sırasında ısınan vernik boya yüzeyindeki boşlukları doldurarak parlaklık ve pamuksu bir doku oluşturur.Arac kurudukca yıkandıkca boya yüzeyinin arasındaki cila kaybolur yerini toz zerrecikleri alır bu yuzden ciladan sonraki pamuksu dokuyu zaman içerisinde kaybedersin.Günaşırı uygulayacağın hızlı cilalarla ve cilalı şampuanlarla bu dokunun ömrünü uzatabilirsin.3M,sonax ve Meguıars gibi buyuk firmalar cilalarını destekleyici sekilde hazırlarlar amatör uygulama malzemelerini bu yuzden meguıars cila yaptırdıktan sonra meguıars NXT cilalı şampuanını kullanarak sorununu buyuk nebzede giderebilirsin. DR Meguıars :D
peki bu Meguiars ürünlerini İzmir'de nereden temin edebiliriz :) Bayiisini bulamadım İzmir'de.
meguiars' ı sadece onun ürünlerinle destekleyin . NXT sampuan gercekten bambaska ;) ve aracınızı asla köpükle yıkatmayın !
Cok tesekkurler.. Anlasildi nxt sampuan alinacak :)
Meguiars ı zengin ettiniz valla:)
1-İstanbul dışında bulamadığınız ürünleri Meguıars istanbuldan kargolatabilirsiniz.
2-Görkemin dediğine tam destek veriyorum aracınızı asla köpükle süngersiz yıkama vs sacmalıklarla yıkatmayın.Kiri boyanızın üzerinden el değmeden cıkartan her ürün cok kuvvetli olup boyanıza kısa yada uzun vadede zarar verir.
İstanbuldan kargolatırsın NXT sampuanını mikrofiber eldivenini yıkarsın paşalar gibi.Arabasını sevmeyenler köpükle yıkatabilir tabi :)
O köpük yüzünden arabanın rengi soldu zaten :D