-
yuklemeye calıstım umarım olmustur hayatın tadı :D
-
-
-
St.legal & STP mangal tıme ın AUTOLIVE :D
-
Alıntı:
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı
murat mahallesinde.. aeg durağının aşağısında.. Her bayrampaşalının ve gop lunun yıldırımdan kız arkadaşı olmuştur ve bilir oraları karış karış :D (genelleme gerçek değildir)
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bende çok geçerim yıldrımdan spor salonum orda arkadaşımında dükkanı var can elektronik bilirsin belki
İçiçeymişiz haberimiz yok :) Bende Küçükköy'de oturuyorum ama bütün gün Yıldırım'dayımdır... Gerçi 2 aydır Aydın / Nazilli'deyim :) Karşılaşırsak selamlaşırız mutlaka :)
-
Onur kuru etde getir rakıda=)Bende kalan ihtiyaçalrı alırım içeriz tadını acaip merak ettim sizin rakının=)
-
Bu arada bikaçkere yıldırıma bikaç kız arkımı bırakmıştım birinde gecenin bi körü güzelkafayla diğerindede gündüz gazi mahallesine girdim...BArikatlar fln wardı baya tırsmıştım gece olanda
-
Alıntı:
anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı
İçiçeymişiz haberimiz yok :) Bende Küçükköy'de oturuyorum ama bütün gün Yıldırım'dayımdır... Gerçi 2 aydır Aydın / Nazilli'deyim :) Karşılaşırsak selamlaşırız mutlaka :)
ben senin aracı yıldırımda surekli görüyorum ;)
-
Alıntı:
OnurS Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada bikaçkere yıldırıma bikaç kız arkımı bırakmıştım birinde gecenin bi körü güzelkafayla diğerindede gündüz gazi mahallesine girdim...BArikatlar fln wardı baya tırsmıştım gece olanda
abi gazi mi :D iyi cıkmısın ufak tartısmalarla oranın sağı solu belli olmuyor genelde olaylar olmuyor ama yine oralarda temkinli olmak lazım ;)
-
onur yıldıırıma gelirsen kuru et bira halledriz ama silivo raki olayı zor :( onun için dier onur arkadasımızı beklicez sanırım
-
-
-
Su cocuga biri biraz yemek yedirsin :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Su cocuga biri biraz yemek yedirsin :D
yemesin :D rollingde Batu'dan hafif kameraman yok :D
-
Alıntı:
connectfun Nickli Üyeden Alıntı
abi gazi mi :D iyi cıkmısın ufak tartısmalarla oranın sağı solu belli olmuyor genelde olaylar olmuyor ama yine oralarda temkinli olmak lazım ;)
Öyle böyle tırsmamıştım yaa o gece sürdüğüm arabada fazla dikkat çekiyo,alkollüyümde duada edemiorum=)Allahım beni affet diye diye kurtulmuştum=)Bide fikirtepeye girmiştim bigece salaklıkla,tarlabaşı fln orlarda gecenin bi körü aynı şey olmuştu=)Hatta adapazarında çingene mahallesine bile girmiştim=)Şanslıyım ben baya
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
yemesin :D rollingde Batu'dan hafif kameraman yok :D
Ahahaha önce soförü zayıflat, dana gibi olmussun :D
İzimden mi geliosun napiosun anlamadım :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Ahahaha önce soförü zayıflat, dana gibi olmussun :D
İzimden mi geliosun napiosun anlamadım :D
Moruk sorma sigarayı bırakmayı denedim 1 ay bıraktım ama 76 kilodan 88 kiloya çıktım :D
-
Alıntı:
OnurS Nickli Üyeden Alıntı
Öyle böyle tırsmamıştım yaa o gece sürdüğüm arabada fazla dikkat çekiyo,alkollüyümde duada edemiorum=)Allahım beni affet diye diye kurtulmuştum=)Bide fikirtepeye girmiştim bigece salaklıkla,tarlabaşı fln orlarda gecenin bi körü aynı şey olmuştu=)Hatta adapazarında çingene mahallesine bile girmiştim=)Şanslıyım ben baya
aman abi dikkatli ol yaa :D pek iyi yerler değil :D ben eskiden kköyde oturuyordum orda cok cevrildim cingene mahallesi var okuldan dönuşte hep beni ecvirirlerdi ne hikmetse :D :D
normal bikaç anım daha var ama karizmayı cizdirmeyelim :P :D
-