Evt öyle :D TeşekkürLer :)
Valla daha yavru bu sene zaten av sezonu kapandi anca seneye hazir oLur. Çok kişiyi araya koyduk aLdık annesi babasi şampiyon avcıLıkta 10Larca metre öteden ferma veriyormus bakaLım bizim ki ne yapicak :)
Printable View
Evt öyle :D TeşekkürLer :)
Valla daha yavru bu sene zaten av sezonu kapandi anca seneye hazir oLur. Çok kişiyi araya koyduk aLdık annesi babasi şampiyon avcıLıkta 10Larca metre öteden ferma veriyormus bakaLım bizim ki ne yapicak :)
Ferma vermek nedemek.. Cahilliğime ver de bi açıklasana şunu :)
Benimde av köpeğim varda..Labrador fakat ben av için hiç kullanmıyorum.
Estf. :) Av köpeklerinin genelinde oLan ama özeelikle setter ve pointer cinsinde avının yerini göstermek için hareketsiz durma stili diyebiliriz.
Hiç kıpırdamadan 10 dk durdu kızımız artık biz sıkıLdık bozduk fermayı :D
tam yalıtım yapıyom daracık yerde zaten bunalmışım:) arkadaş dedi 3 kadar sayıcam çakicem :) al sana 3 :D
http://img237.yukle.tc/images/9864IMG_3934.jpg
vaLLa abim avcıLık iLe ugraşiyor benim aram yok ama köpeği düzce avcılar derneği başkanından aLındi. Soyu tam biLgim yok abimden ögrenirim ama köpeğin babasını falan bilenler fermayı cakınca avin kac metre uzakta oldugunu anlamiyorlarmiş burnu cok keskinmiş hatta lakabı dağdan dağa ferma Çakanmış :D
Yok kemik falan hiç vermiyoruz bağirsaklarini keser falan dediLer sadece mama veriyoruz normalden biraz daha fazla veriyoruz sonucta daha 9 ayLık ama boya gitti hayvan ondan zayif gözüküyor
Ön farlar çukurlarda oynama yapıyormu ?
teşekkürler:)