Çok teşekkür ederim, yapılırken emek veren arkadaşlarımızı ayrı bi tebrik etmek lazım (:
Çok teşekkür ederim, yapılırken emek veren arkadaşlarımızı ayrı bi tebrik etmek lazım (:
Onu hiç sorma dostum, burda üstüme yeni ruhsatı plakayı çıkarırken şase ve motor no kontrolune gittiğimde ordaki eski muayene memurlarından biri söktürdü, hatta uzun süre tartıştık evrakları işleme de sokmucaktı zorunlu söktük önleri... İlk başta anlamadı film olduğunu bile açık renk olduğundan gitti inadına kalemle çizdi anlamak için![]()
objektifine sağlık muhocane bide araba 10 numara olunca foto tadından yenmiyo
)
'''K I R M I Z IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'''
annnen veya teyzen veya kız arkadaşın... araba kullanırken. yanında seyir halinde olan dümbelek, sırf bayan olduğu için abuk subuk haraketler yapıp sıkıştırsa vsvsvs olması yerine cam filmi olup içini hiç görmeden seyirine devam etse. hangisi daha mantıklı... bunu yapan çok ayı var. amerikada doğmadığına göre biliyosundur...
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
İstanbulun göbeğinde o kadar maganda o kadar şerefsiz insan varki cam filmsiz arabaya binemez oldum o kadar olay yaşadım cevremde o kadar olay gördümki gerekliliğini tartışmaya gerek duymam alındığı hafta cekilir filmler bizde bütün arabalara.Artık cam filmi o kadar yaygınlaştıki önümden gecen 5 arabadan 3ü filmli.Güneş ısısını kesiyor magandalardan koruyor trafikte hemde bana göre arabanın hatlarını ortaya cıkartıyor.Reklamlarda bile aracların camları koyulaştırılıyor dikkat ederseniz.Yasak olmasına yasak ama birşekilde biryolunu buluyorum yapacak birşey yok.Benim ruh sağlığım güvenliğim herseyden önemli.Kaldıki bir egzozun verdiği ses rahatsızlılığından daha zararsız.
Evet istanbulda yeni otomobiller direk filmleniyor, zaten bu kadar arttıgı icin polis bu kadar ugrasıyor.
Ben de acıkcası film camsız arabaya binmem.
Ablam benim arabayla o kadar rahat ederken trafikte, sirket arabasıyla oldugu zaman sürekli it köpek musallat oluyor.
İstanbulda gercekten sart...Özellikle geceleri...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)