suzuki maruti gibi ufacık :D
Printable View
suzuki maruti gibi ufacık :D
selcuk ben bu kangalın ayak numarasını merak ettim o nasıl ayakdır :D
ikili süpermiş.. hayvan haklarına gelince biçok dernek vardır elbet umrumda değil olmaları ya da olmamaları, bana benim söyliyceklerim de dövüştürenin derdi olmıycak tabi ama.. canilikmiş katillikmiş onları geç, o köpek ölürse dövüştürülürken üzülme sonra? vicdan azabı çekme?
maşallah kangal ıyımıs:)
bıde guzel bırseymıs gıbı dıosunkı hayvan derneklerı var yeterınce ama yazıktır yanı kardesım kopek senın tamam ama onun canı var yanı bırı senı zorla dovusturse dayak yesen hosuna gıdermı? senın ınsanlıgına kalmıs bırsey sonucta kac yasında adamsın kımse burda sana davranıs kazandıramaz ama yazıktır yanı bıraz hayvanı dusun gunahtır
ceco kardeş, köpeğin yerine sen dövüşsene.. ;)
biraz da o seni izlesin.. ;)
hay maşallah
ya kurban oldugum son foto da nasıl bakıyo cakal yaaaaaaaaaaa
1999-2004 yılları arasında İzmir'de idim ve kangal beslerdim...
118 kg. biraz tosuncuktu.. O zamanların çok tutulan sitesi havhav.com da da baya bilinirdi.
İleri itaat eğitimleri, alan koruma, madde koruma, kişi koruma vs bir çok eğitimi gerek ben verdim, gerekse prof kişiler tarafından verildi.
Çok gösterişli olduğundan çok kez dövüş için teklif aldım zamanın parası ciddi de paralar teklif ettiler ama o benim çocuğum gibiydi.. Tabii ki reddedildi her seferinde de..
Dövüştürme konusu bu hayvanlara biraz da nasıl bakıldığı ile ilgili.. Çocuğundan farkı yoksa, üzerine titriyorsan dünyaları yıksalar önüne yapmazsın böyle bir şey.. Ama iyi tamam hayvanları seviyorum ama toplasan köpek çıkarsan köpek diyorsan fark etmez nasılsa.. Dövüşsün.. Namı yürüsün.. Yiğit it derler..
Bu iki güzel çocuğa da Rabbim can pekliği versin sağlıklarını daim ettirsin..
Kopekler icin insanin EN SADIK DOSTUDUR derler...
Onlarin gosterdigi sadakati onlardan esirgeyene ne denir?
Sana biri saldirsa o kopek ÖLECEGİNİ BİLSE SENİN İCİN KENDİNİ ORTAYA Atmaz mi???
Bir senin insaniyetine baktim, bir de kopeginin sadakatine, sen utanma boswer; ben senin yerine de utanirim insanligindan....
Agir oldu diyecektim ama az bile dedim, utanmadan maharet gibi yazana az bile...
hayvan dövüştürenin, hayvana tecavüz edenden bir farkı yok bence..
son fotografdaki bakış süper :)
fotodakı espiriyi şimdi çözdüm aslında aynı boydalar ama siyah yere basık :D
maşallah çok tatlı yavru .. kangalda hemen sahiplenmiş maşallah