nedense siyah jantlar hep itici geliyor bana :rolleyes:
onun dışında maşallah araca, Fotolarda her zamanki gibi ÖFE kalitesinde :)
Printable View
nedense siyah jantlar hep itici geliyor bana :rolleyes:
onun dışında maşallah araca, Fotolarda her zamanki gibi ÖFE kalitesinde :)
Maşallah herşeyi ile 10 numara
maşallah maşallah :)
allah kaza bela göstermesin ...
maşşallah eski halide güzeldi şimdide güzel:) jantların rengi orjnal kalsaydı sanki daha bi hoş olurdu gibi geliyor:)
Tesekkurler Arkadaslar :)
Omer cok guzel karelemissin kardesim eline saglik
Aracta cok guzel olmus masallah gule gule kullanin
maşallah cok güzel duruyor kazasız belasız..
ellerine sağlık omer abi her zamankı gıbı yıne on numero ;)
maşşallah ömerin ellerine sağlık kendisini her ne kadar tanımasamda eniştem vasıtasıyla çok ismini duydum :D gti ' ye gelince dicek bişe bulamıyorum nutkum tutuldu :D :D
EK ya kocaMaN maşALLAH herşey cok gusel oldu:) dunde mukemmel bı gundu cekimler olsun denemler olsun cok şukur sıkntsızdı hersey kardeşim ALLAH ek nın duruşuna ZEvaL vermesın gule gule bin ;)
çok teşekkürler arkdşlar hepinize :)
samet eyw knka seviorum seni çok emeğin var yapım aşamasnda :)
maşallah güzel olmuş elinize sağlık çekimlerde güzel. Fakat jantın renk seçimi pek iyi olmamış gibi orjinala dönse daha iyi olabilir. :)
Maşallahhh
Maşallah Ek de Sarı oldu.Sarılarımız çoğaldılar..:) Kazasız belasız Nazar değmesın..
Gözüme çarpan eksıkler
-ön ve arka tampon çıtaları sıfırını alırsanız süper olur atmaları falan var ve çok parlak
-Sağ öne davlumbaz ister
-Ön tampon ayarsız duruyor ayar ister
-Arka logo ister sıfır
-Arka yazılarını eksıksız takılması iyi olur
-Jantlar orj renginde kalmalı
İllakı ufak tefek eksıkler olacaktır.Yaavaş yavaş diğerleride olur.Tekrardan Maşallah..
Muhteşem bir değişim olmuş gerçekten maşallah yeni duvar kağıdım belli oldu:)))
teşekkürler sinan abi saolasın jantların rengi herkesn hoşuna gitmedi farkındymm ama değişik oldğunu düşünüorum en azından alışıla gelmişin dışında farklı oldu
:) davlumbaz takamıorum dha bayramdan hmn sonra ikitane aldım taktım durmuo yerinde eriyip gdio :D diğer eksiklerde inş enkısa zmnda halledicez dedklernn hepsi listede :D saol tekrrdan ..
Bir ara bütün sarılar buluşup foto day yapalım :)
Arabamdan utandım şu an :)
Maşallah