|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vega
|
Başlarken neler yaparım diye düşünürken işlemler yaparken yeni yeni fikirler geliyor aklıma ve projeyi son hale getirdim. Ayrıca geçen gün diğer standı bu stand ile birleştirdim ve çok daha mükemmel oldu
Öyle iş yerinde dolanıyordum ve malzeme arıyordum nasıl yaparım diye. Sonra aklıma bir iki parçanın sevk edilirken zarar görmemesi için kullanılan bu kartonları kullanmaya karar verdim ve başladım kesmeye ![]() Küçük olanından bu kadar çıktı ![]() Sonra modeli içine nasıl yerleştireceğimi düşünürken dedim bunu güzel bir şekilde değerlendirmek istedim. Bir kaç denemenin ardından çizim yapmaya başladım ve bunu çizdim. ![]() Katladımmı dahada şekli ortaya çıktı ![]() Hani derler ya cuk oturdu diye ![]() Model nasıl oturuyor diye denemeye girdim. 1/58 boyutundaki Majorette'yi içine oturttum ve bir iki deneme ![]() Dedim bunu ufaktan bir sabitleme ve etraftaki kötü görüntüyü bant ile kapatttım ![]() ![]() Böyle oldu ![]() Yamuk bile duruyor ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Sonra bunları bir ince tahta parçasının içine aldım ve stand yaptım.
Daha sonra bugün ise duvar kağıdıyla kapladım ve daha güzel görüntüye kavuştu. Ardından ışıklandırmayı yaptım. ![]() ![]() ![]() Daha sonra ise aklıma ilk stand ile birleştirmek geldi (ilk başta yazdığım gibi devamlı projede aklıma birşeyler geliyor. ![]() Işıklarıda bağladım ![]() En son iş ise Araçları yerleştirmek ![]() ![]() MBX ler ![]() ![]() Işıklarıda yakınca bence mükemmel bir şey ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım beğenmişsinizdir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
El emeği gibisi yok bence son hali güzel olmus ellerinize sağlık
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
eline sağlık güzel çalışmalar bunlar fakat daha iyi şeyler yapıcağına eminim çünkü zamanla insan bu tarz şeylerden sıkılıyor yenilik arayışına giriyor bir yerde birşey görüyorsun ondan feyz alarak yola çıkıyorsun ve tecrübelerin arttıkça daha iyi işler ortaya çıkıyor umarım böyle olur kolay gelsin
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Teşekkür ederim ikinizede.
Abicim daha çalışmalarım var. Helede Arazi dioraması çok hoş oldu İleride şu iş yoğunluğum geçsin dahda uğraşacağım. Vitrinde çalışmalarım devam ediyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
emegınıze saglık cok guzel olmus gercekten ısıkları yakınca guzel gorunum vermıs
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda Es7
|
güzel olmuş emeğine sağlık
|