geçen benim arabaya bakmaya geldi birisi..laf lafı açtı ünal turanı bilirmisin dedi biz arkadaşız filan ..ne diim ünal turanı duydum 5binlira indirdim fiyatta
Printable View
geçen benim arabaya bakmaya geldi birisi..laf lafı açtı ünal turanı bilirmisin dedi biz arkadaşız filan ..ne diim ünal turanı duydum 5binlira indirdim fiyatta
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...73257012_n.jpg
Artık bişey söylemeye gerek yok ;) allah çarşısına pazar versin bu kadar adamlar işte..
yay kesmek bi sanattır :D
dirif boy hala uzatıyon abisi kapat işte konuyu adam haklı bnce ister shopta basar ister paintte size ne bundan bu adammı açmıs konuyu ? feysten açmıs sövmüş sizde sövdürene kadar ugrastınız adamla kotuyla bile taşak geçtiniz :)
Hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye..Kimse kimseyi tanımadan böyle kelimeler yapmasın arkadaşım adam ticaretini yapıyo alan memnun satan memnun bize bişey düşmez adam bi şekilde bi yerlere gelmiş helal olsun ben gördüğüm bir tek şeyi söylücem bundan 4 sene önce ilk tanıştığımızda 106 quiksilveri vardı dip basıktı ben şuana kadar öyle bi basık 106 görmedim...
adamın haklılıgına bişey demiyorum abi. Defalarcada şunu söyledim kendisine kişiliğine laf eden olmadı diye. Sadece kendi adamı konuyu hortlattı laf saydırdı bende resim koydum uzadı konu. Şimdi bana özelden ana bacı yapıyo kimle nası konuşacagını bilmiyo neyse uzatmanın alemi yok
bazı arkadasların unal la derdi var demekki burdan adamın ekmegine tas koymaya calısıyorlar unal ğüzl bi kardeşimzdir
ozan , fatih uzatmayın kankacım ;)
[QUOTE=çağlarcoskun;6157917]bende onu demek istedim kanka yazıktır adam para kazanıyo demek istedim kötü bişey demedim kanka[/QUOTE:icon_tup:
Şunu okusun herkes
Kimsenin ekmeğine kendisine laf etmedik edecegimizde yok. Okuyun iyice konuyu sora kelime yapın.
Ünal Turan'a , kişiliğine, adamlığına, para kazanmasına kimse laf etti mi iyi bakın ?
Kendi adamı konuyu açtı laf etti, bende koydum resmi shop u gösterdim konu uzadı.
Bu arada oyle ozelde küfretmekle olmuyo o işler, delikanlılıktan erkeklikten bahsediyolar bide.
o anası sikişmişler dıyen kım???genellememı yaptı
o yorumu silsin bence
[QUOTE=mhmtsrtp;6157964]benim mesajıma gibi gözüküyor burdan. neyse ozaman sıkıntı yokAlıntı:
;6157954 Nickli Üyeden Alıntı
http://a1208.hizliresim.com/10/v/c9mxw.jpg
Hayır buradaki insanlara bu kadar küfretmenin alemi ney ? Madem işi bilmeyen boş beleş insanlar var niye buraya yaptıgın araçların resimlerini paylaşıyosun
Face profilinde kaç kere gördüm buraya küfür salladıgını, sevmedigin insanların sitesinde işin ne ?
Bu arada herkezin tuttugu kendine, küfretmek delikanlılık deyil
cümlemi iyi okuyun iyi anlayın.
bir küfür edilmiş ve silinmiş ben o küfrü eden arkadaşdan mesaj bekliyorum açık adres istiyorum veya açık adres istemesini istiyorum telefon numarasını versin veya telefon numaramı istesin birde sesli veya yüzüme karşı o küfürü etsin bakalım o götü ne kadar büyükmüş söyleyebilicekmi iyi okuyun orda benimde yorumum var ne demişiz klavye delikanlısı demişiz genelleme yapmışız yani kim üstüne alırsa baktım ki baya kişi üstüne almış şimdi driftboy adlı arkadaş ne adın belli ne sanın belli ünalın profilinde olduğunda apaçık belli yerinde belli yurdunda belli sen kimden izin aldında o resimleri aldın buraya koydun hangi hakla koydun hayırdır ünalın videosu olan kırmızı aracın videosunu ben çektim o aracın resimlerini çekmek için bağcılardan kalktık floryaya gittik ordan zeytinburnuna ordan incirliye ordanda merter mc'e gittik biz yaptıklarımızla yürüyoruz ve satıyoruz şimdi burdan ilan veriyorum alıp yapıp sattığımız araçların muhasebesini tutacak bir arkadaş arıyoruz ücret dolgundur ssk+yol+yemek parası mevcuttur. bu konuyu kilitleyin daha fazla uzamasın yoksa çok kalp kırılcak!!!!
o küfür edenden mesaj bekliyorum.