maşallah güzelden başka birşey denemez zaten =)
Printable View
maşallah güzelden başka birşey denemez zaten =)
supran harika yine maaşallah önde plaka olmayınca böbreklerde krom bir garip geldi :)
maşallah Anılım bizim hayvan çok gergin çıkmış yine maşallah
çeken arkadaşda kimse onunda eline koluna sağlık demek araba fotolarıda çekiyormuş :hehe: :D
bu arabayı günlük kullanıyorsun kanka okuldan vakit kalınca haftasonu alışverişe gidelim avm avm dolaşalım SuprANla :hehe: :D:D
Maşallah Anıl, çok iyi gerçekten AN. :) Allah kaza bela vermesin.
hadi buda benden :D
maşallah...
roll videoları yokmu şöle videolar bölümü bi şenlense :)
roll yapcak araba yok sabahlara kadar anılla enka köprüde pusuya yatıyoruz şahitlerimiz var :D ama ne hikmetse yok kimse malesef , bugun anıl morali bozuldu deneyecek araba bulamadıgı için bende aldım go-kart a götürdüm orda yarıştıda kendıne geldi biraz :D
Maşallah, Allah kaza bela vermesin
go kart yapalım hakkaten bir ara :D
maşallah gerçekten çok etkileyici yolda umursamadan geçenler oluyodur elbet ama altında yatanın bi supra swap olmasını kimse tahmın bile edemez heralde:D
kazasız belasız
Maşallah..
kanka güzel olmşş resimler makinanında maşallahı war :)
41 kere maşallah harika
ok gbi maşallah..
Maşallah kazasız belasız :D
Maşaallah:)
Kocaman maşallah Supran'a:) Gerçekten harika görünüyor.
Aracı sehir içinde bozmadan güzel normal bişekilde olupda tadını çıkararak binmek ayrı bir zevktir eminim:)
kocaman bi maşallah..:)
maşallah... allah kaza bela vermesin, fenalarda :icon_tup:
maşallah:) Kazasız belasız
resimler cok guzel gercekten araç harıka
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor
maşallah cok sıkı..
Maşallah tehlikeli duruyor.
Emrah abi yine çekmişsin. :) Ankaraya yolum düşerse bir de ben istiyorum artık çekim. Anıl, kardeşim Allah kaza bela vermesin. ;)
maşşallah zımba gibi allah kaza bela vermesin
şanzuman bmw şanzumanımı ?
maşallah kardeşim 2012 dede tam gaz devam
Masallah..
kıstas derken arasındaki farkdan bahsedıosanız bmw nin şanzumanaları genel anlamda dayanıklı ve ölçüleri gerekli verimleri verdiği için kullanılıyo supra şanzumanı pahalı bmw daha ucuz ve bulunuyo yani bmw takmak mantıklı sadece muhafaza ve ince ayrıntılar uyarlandıkdan sonra sıkıntı kalmıyo
duymak istedigimde buydu, rica etsem buraya yazmasanda 2 sanzumaninda maliyetlerini om atarmisin cagri,
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah...
mukemmel...kazasız belasız inşallah..