sıkıtı yok beyler telafi yaparız :D ama ben bitiriyim arabayı öyle artık jetta dursun dierine el atmam lazım :)
Printable View
sıkıtı yok beyler telafi yaparız :D ama ben bitiriyim arabayı öyle artık jetta dursun dierine el atmam lazım :)
E bi zahmet :D:D:D
ellerine saglıkk :) yorumsuz
Eyw yavrum :)
maşallah araclara ya bıgun hava guzel oldugunda cıkarım bızım veletlerıde bı nostaljı yapalım
İkisinede Maşallah kankicanlar :)
araçlar çekim mekan çok güzeller.. maşallah..
kocaman maaşallah araçlara...
özellikle rengi duruşu merconun çok iyi
w115 harika.
mekan resimler araçlar hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık nostalji'lere aşığım .
Maşallah, diri klasikler.. :)
ba her zamanki toplulugunda ama w115 zımba maşallah :)
Arkadaslar guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim :)) kismetse yilbasindan sonra devamida gelicek :) Mersonun daha cooooooook isi var ama 124 umuz nokta :)
Maşallah!
İkisi de birbirinden güzel; şık!
Ayrıca fotolar için de emeklerinize sağlık..
arabalarda fotograflarda harika
maşallah şu 115 beni bitiriyor kazasız belasız.
iki aracında maşşalahı var ama çekenin ellerine sağlık
yelloW115 imize bakım iyi gözümüz arkada kalmaz artık inşaallah gürbüzle olduğu gibi bi bağ olur aranızda
Arkadaslar yorumlar icin tesekkur ediorm :) 115 in daha coooooook isi var :) yolun basindayiz henuz :)
Kardesleride yolda :D:D
kardeslerı kım laa
Supriiiizzzzz :D:D Mercedesler cogalio olm yavas yavas. Merco mafia olcak yakinda :D:D Sende al btane :D
hakkatten komik suuuun :hahaha:
Olm sen alirsan ben k..cma kina yakicam :hihih:
o degılde aksam napıyon nereye gıdıcen
Çok güzel kareler
Mercedes hasta etti beni allah esirgesin kaza bela vermesin hepsine.
Amin hocam saolasin Allah cumlemize kazasiz belasiz araclar kullanmak nasip etsin :)
waayyy kalsik makine rüzgarı esiyor çok güzel maşallah...
sagolun arkadaslar :)
Ciddem ıkı aracada maşallah... Allah kaza bela vermesın.. Ozellıkle mercedes ınanılmaz
siz napıyosunuz yaa...
maşallah ikiside fenalarda. muratın ıcıne bittim. harika. 115 zaten nokta..
ıkısınede masallah.
ç...... ö...
124 ilgi alanim disi ama w115 zaten cok yakisikli ;)
hatta satilirken gozum kalmisti o derece, (iyi niyetli gozum kaldi aman yanlis olmasin masallah ;) )
kiymetini bilin ne olur..
41 kere masallah ;)