konuyu daha yeni görüyorum valla kardeşim gördük bayıldık bi daha geçerken haber ver nazar ayeti hediye ediyim :) harika allah nazarlardan korusun.
Printable View
konuyu daha yeni görüyorum valla kardeşim gördük bayıldık bi daha geçerken haber ver nazar ayeti hediye ediyim :) harika allah nazarlardan korusun.
cok guzel duruyor masallah Allah kaza bela vermesın..
söylencek söz kalmamış tam dudak uçuklatan cinsten olmuş. kocaman bi maaşallah :)
maşallah mükemmel olmuş tek kelime ile kusursuz, aracın ön çamurlukları enine daha kısa olsaymış bı ek civic gibi çok daha güzel gösterirdi aracı:)
güzel olmuş , maşallah :)
maşallah , kazasiz belasız..
Bunları görünce insanın VAG Meeting yapası geliyor :D
Kazasız belasız gençler :)
ohaaa diyorum başkada bişey demiyorum allahım esirgesin inanılmaz...yanlız bu egsoz ucu bu araçta komik durmuş arkadan sade bir hava vermiş 2. de jantın ortasında audi amblemi mi var
valla bu konuda birde video olsada izlesek
severek takip ediyoruz seyir halinde ve yükselip alçalırken video olsa tam süper olur...
Buradan da bir maşallah çekelim :)
masaallah cok sik duruyor..:icon_tup::icon_tup:
maşallah ...
Maşallah...
Allah razı olsun hepinizden beyler , çok mesaj oldugu için tek tek cevap veremiyorum kusuruma bakmayın , "ne kadar burnu havada" diye düşünmeyin lütfen :)
Jantların göbekleri audi kapağı evet , seyir halindeki yükseklik ve deri koltuklar için de en kısa zamanda foto cekip ekleyecegiz :)
yol tutuş nasıl acaba ?