vay be sonunda bunuda gördük, süper olmuş maşallah kazasız belasız işallah...
Gökhan'ım seninde eline sağlık güzel kareler çıkmış ortaya, Eskişehir'e gelde bizim traktörüde çekelim biraz özendim :D
Printable View
vay be sonunda bunuda gördük, süper olmuş maşallah kazasız belasız işallah...
Gökhan'ım seninde eline sağlık güzel kareler çıkmış ortaya, Eskişehir'e gelde bizim traktörüde çekelim biraz özendim :D
Allah Kaldırımlardan Korusun MAŞALLAH
mükemmel jant seçimi çok çok iyi söylenecek bişi yok maşallah demekten başka
maşallah çok güzel duruyor jantlarla süper olmuş bende yolda yürürkenki yüksekliğini merak ediyorum içerden bu ayar milimetrikmi yapılıyor yoksa yastıklar üzerinde ayar yapılıyor ve en alt en üst şeklindemi seçim yapılıyor içerden
Olay bundan ibaret olmalı :) Kazasız, belasız..
Maşallah,:icon_tup: gerçekten harika
Kullanım pozisyonu nasıl Anıl merak ettim bu şekilde dolaşmıyorsun heralde :)
Offset olayından vazgeçtim yav bu yıkım olmuş hakikaten :D
ayrıca şu sistemin düğmelerini bide sanrıım koltuk döşemeleri falan degişmişti onlarında görüntüsünü alabilirmiyiz :)
Fotoğraflarada maşallah 10..
basıklık çok yakışıyor bu arabaya
Maşallah kazasız belasız.Çok güzel olmuş jantlar.
Tarık abi poloyu yükselttin mi ?
Çok güzel olmuş maşallah ,bu basıklıkta ist' yollarında nası kullanabiliyosunuz tebrik ederim .
maşallah güzel araç :)
Maşallah, yolun sonu olmuş :)
arkadaş bu nedir allah aşkına ya intihar sebebim olur :(
Anıl gerçekten bu işin kralı yaptığı işler gerçekten çok başarılı. Anılda polo varken benim polonun suratına bakasım gelmiyordu :) Bin kere maşallah allah nazardan kazdan korusun. Her resme maşallah diyerek bakılacak bir araç :)
çok zevkli ve net olmuş maşallah
Allah kem gözlerden korusun.İstanbul'a geldiğimde jantlar yoktu şimdi fenalarda:icon_tup:
vay vay vay masallah fotoshoplu gıbı masallah cok guzel allah kaza bela vermesın