jantlar güzel olmuş ama ön taraf çok fazla sarı göz yoruyor, logo orjinal veya siyah olsa daha hoş olur plaka çok sırıtmış düz app çok daha şık olur allah kaza bela vermesin
Printable View
jantlar güzel olmuş ama ön taraf çok fazla sarı göz yoruyor, logo orjinal veya siyah olsa daha hoş olur plaka çok sırıtmış düz app çok daha şık olur allah kaza bela vermesin
Maşallah Clioya amerikan parklar çok güzel bir görüntü katmış öne. Plaka delikleri acilen kapatılmalı arka biraz daha basılmalı. Birde ufaktan kibar bi spoileri çok görme Evlat'a :D
çok iyi olmuş maşallah
Genel olarak çok güzelde önde bir sarı fırtınası var melih ya logoyu yada çeki demirinin rengini değiş bence
Allah kaza bela vermesin
Maşallah Allah kaza bela göstermesin
Maşallah :)
Masallah kanka gunden gune guzellıgıne guzellık katıyor evlat Allahım nazarlardan korusun :)
Fotografları beğenen arkadaşlara teşekkür ederim elimden geldiğince mal'ı ortaya çıkarmaya çalıştım :)
melih cok güzel araban maşşallah zevkli adamsın her yaptıgın arabayı beğeniyorum :) ve takip ediyorum
Kasisteki arkadan foto nokta olmuş bence maşallah:)
melih maşallah kardeşim allah nazarlardan kazalardan korusun çok güzel duruyor ..
Aynen kanka sonunda çektik daha çok işi var artık zamanla :)
Estağfurullah abi çok teşekkürler :)
Valla sarı logodan vazgeçmicem beğeniler yarıya yarıya olunca çıkarmayı düşünüyorum :rolleyes: coilden daha pay varda altında pay yok :)
Sağol kardeşim sinan döktürdü valla :)
Çok teşekkürler :)
Cümlemize teşekkürler :)
Teşekkürler :)
Sağol kanka prof makine bambaşka lanet olası ayfon püü kaka pis :D
Teşekkür derim sağolun :)
Bana kalsa şimdiden bırakıcamda babam habire sallıyor beni yapılcak o delikler plaka iptali olacak sağolasın ömer :)
Seni seviyorum kanka öpüldün :)
Niye abi ne güzel çıktı GCde :) Sağolasın abicim :)
Sağolasın kardeşim teşekkürler :)
Çok teşekkürler kardeşim sağolasın :)
Cümlemize sağolun :)
Sağolasın abicim :)
Çok teşekkürler Berk abi :)
Çok teşekkürler :)
Cümlemize çok teşekkürler :)
Sağolasın yavrum teşekkürler :)
Logoyu siyah yapmayı düşünmüyorum. Ya orjinal kalcak yada sarı onuda ilerleyen zamanlarda bakıcaz :) Ön tarafta plaka iptali apılcağı için kare plaka bastırmıştım. Polislerlede fazla sorun yaşamamak için idareten böyle taktım teşekkürler :)
Plaka delikleri gidecek, spoiler yapılaca. Arka taraf biraz daha basılabilir ama arabanın dingil mesafesi uzun olduğu için kasislerde büyük sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Bu halde bile bazı yerlerden geçemiyorum. Zamanla bakıcaz teşekkürler :)
Teşekkürler sağolun :)
Üçlü sarı yaptım ilerde duruma göre değişiklik yapıcam sağolun :)
Sağolasın kanka :)
Çok sağol kanka elimizden geldiğince yapıyoruz birşeyler :)
Agbiii bu araba gitmiyor be yaa 150i geçmiyor :p
Çok teşekkür ederim sağolun :)
Biz sana dedik hemen eve gidicem yemek yicem falan filan :)
En beğenilen foto oldu gerçektende sağolasın Cumhur :)
Amin kardeşim çok sağolasın :)
Maşallah Melih.. Çok yakışıklı duruyor EV'ladın :) Allah kaza bela vermesin..
Simao seninde eline sağlık.. Güzel çekmişsin :)
bende dün akşam facede gördüm fotoları... gerçekten çok kral oldu abi eline emeğine sağlık :)