|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corolla E15 & 84 Marlboro 131
|
Unutulmayanlara eklemişken eski aracımın fotoğraflarını yayınlıyım dedim, ayrı bir konu olarak..Gerçekten çok emek verip orjinalden toparladığım Peugeotum..(neden sattıysam)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok fotoğraf evet Kısa bir özgeçmişine dayanayım İzmşrde 118 bindeyken tamamen orjinal aldığımız ilk haftasında o zamanlar 6 yaşında olan kardeşim bir hata sonucu garajdan çıkarıp sol ön kapıyı sol ön çamurluğa yapıştırması ve ikisinin değişmesi ardından duramayıp arka bagaj kapağı ve tamponu direğe vurup durabildiği ve onlarında değişmesi ardından Elazığ'a tayin olup geldiğimiz 6 sene kahrımızı çeken ve yine o zamanda Elazığda oluşan doluya maruz kalıp sağı solu patlaması ve Alanya'da tatildeyken arkadan bir aracın ışıklarda çarpması sonucu dağılan sonra komple boyaya gidip arka tarafın komple değişmesi angel,stop,yay,hava filtresi,buji,jant-lastik,ufak tefek apaçi işi aksesuarlar,komple düz boru eşliğinde RC tarzı taktığım son susturucum baktık yakıtla uğraşılmıyor 158 binde tüp takıp 160 binde ehliyetim olmadığı için sefasını süremeden sattığım en değerlim.. çok arıyorum babam geri almıyor Allah yeni sahibine kaza bela göstermesin..Çokta güzel fiyata okuttum piyasa değerinden baya yüksek bir şekilde ![]() Teşekkürler kısa dediğim özgeçmişini okuduğunuz için
__________________________________ Corolla E15 & 84 Marlboro 131..
Son Düzenleyen Alper DEMİR; 10-01-2012 11:06. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
O elazıgdaki dolu zaten bütün arabaları mahfetmişti. Ama o hasar almayan sayılı araçlardan bizim taunus, bide başından sonuna kadar dolunun altındaydı araba. Ufacık bi iz olmadı maşallah..
306yada maşallah.. İlkler unutulmaz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Evet dolu sağlamdı o zaman..Teşekkür ederim kardeşim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Güzeldi alan hayrını görsün kardeşim...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 206 xs
|
Tp den hatırlıyorum konusunu
güzel araçtı hayrını görsün alan , sende daha iyilerine bin inşallah. 2001 platiniuma bindim 2.5yıl hala tadı damagımda güzel araçtır 306
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M.B
|
güzelmiş maşallah
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
306 Candır can
Heleki sedan ise bambaşka
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '93 Eg Sedan Bordo / Japanese, European and Peruvian version
|
maşallah iyimiş allah daha iyilerini nasip eder inş.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Tunıng peugeottan hatırladımm
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Sağolasın abi inşallah..
Teşekkürler..Teşekkürler.. Atak bekliyorum senden ![]() Allah razı olsun..Teşekkürler.. Ah be Sinan abi depreştim
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Atak olarak ses tesisatına yüklendik bakalım
Kendi bütçemle ufak ufak zamanla yapmaya çalışıyorum. + Sınav var mağlum bı atlatsak 300 puan yapsak direk İzmit' gidicemde Gözü kör olsun bu YGS'nin İnş. bu sene tuttururuz İzmir'i
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: im suanda yok
|
kendi sedanıma yaylarını aldıgım MEY
alperim alanda memnundur eminim.. 306 nın tadını vermiyo hiçbi araba valla
__________________________________ Saçları sarı kaşları kara olan kızlar plastik jant kapaklı Mercedes gibi duruyorlar..
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]()
|
Aynen hiç bir araba vermiyor tadını..
|
||
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
güzel araçmış güzelde toplamışsın.. TP kartını görünce bi garip oldum hey gibi günler
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Teşekkür ederim..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:32 ::::

Kısa bir özgeçmişine dayanayım İzmşrde 118 bindeyken tamamen orjinal aldığımız ilk haftasında o zamanlar 6 yaşında olan kardeşim bir hata sonucu garajdan çıkarıp sol ön kapıyı sol ön çamurluğa yapıştırması ve ikisinin değişmesi ardından duramayıp arka bagaj kapağı ve tamponu direğe vurup durabildiği ve onlarında değişmesi ardından Elazığ'a tayin olup geldiğimiz 6 sene kahrımızı çeken ve yine o zamanda Elazığda oluşan doluya maruz kalıp sağı solu patlaması ve Alanya'da tatildeyken arkadan bir aracın ışıklarda çarpması sonucu dağılan sonra komple boyaya gidip arka tarafın komple değişmesi angel,stop,yay,hava filtresi,buji,jant-lastik,ufak tefek apaçi işi aksesuarlar,komple düz boru eşliğinde RC tarzı taktığım son susturucum baktık yakıtla uğraşılmıyor 158 binde tüp takıp 160 binde ehliyetim olmadığı için sefasını süremeden sattığım en değerlim..
çok arıyorum babam geri almıyor