güzel bi buluşma oldu..
Maşallah bütün araçlara cidden çok güzel olmuş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
guzel bulusma olmus eline sağlık..
yanlız hatırlatmak istedigim birşey var;
o akşam bende dedemanda oturuyordum bir kardeşim ve bikaç arkadasımla ama beyaz focus beyaz bi accent era ve fiestanın elfo - kırmançilik şovu uzucuydu defalarca tekrarladılar elim telefona gitsede ihbar etmedim ama gece sonundada baglanmıs sanırım apaçi arkadaslar...grubunuzda bu araçları gormek sizide aynı etikete dusurur , samimiyete dayanarak yazıyorum bunları
ha biz çokmu elit çok mu kuralcı insanlarız ? tabiki hayır kc kardeşimde yaktı ortalıgı ama bi adabı - sınırı vardır herşeyin kardeşim
ps: gangstaozan seviyoruz seni![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Gece 12:30 gibi dedeman shell'e girdim benzin alayım diye bu arkadas da bikac dk sonra girdi ve ardından polis geldi. Evrakları aldılar filan. Aracı zaten biliodum dedim kesin baglarlar ben gitmesem bari arada.Allahdan polisler bana bişiy demedi. Gecenin sonunu bilmiorum ama baglanmıstr diye tahmin ediorum.
☻/
/▌
/ \
GüzEL bı geCe oLduğu belli maŞallah tüm araçLara.benım orda gözüme TakıLan 34 BC 9553 Polo oLdu Rengi jant basıkLık Tam tadında olmuş maŞallah.
Masallah baya kalabalik bi organizasyon olmus uzun zamandir gormuyoduk boyle kalabalik organizasyon.
190e ye ve 34 BC poloya masallah gozume onlar takildiw124 biraz daha ozenilerek yapilsa mukemmel olur
![]()
güzel bi buluşma olmuş 123 merso maşallah çok iyi duruyoda kafa basılsa daha tehlikeli dururmuş.
ekibe bir de bora lazımmaşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)