maşallah makina çok iyi duruyor jantlar en yakışanı zaten ama farlar oem olmalı.. ;)
Printable View
maşallah makina çok iyi duruyor jantlar en yakışanı zaten ama farlar oem olmalı.. ;)
böyle güzel bir gti emrenin objektifi ile çok güzel bir hal almış. fotolar da araç da 10 numara, maşallah...
maşşallah yakışmış
kocaman maşallah çok yakışıklı...
Eskilerden ben tanırım sinan abiyi , maşallah hep değerli araçlara sahip oldu.. Plakaları dün gibi aklımdadır. 34 N 2159 quick - 34 FB 6525 Gti :) Bunada maşallah bunu bi kere kullanmassam gözlerim açık gider :D sinan abi görüşelim detaylı bi zamanda uzun zaman oldu :)
fotoları emre çektiyse bakmaya gerek yok adam nokta vuruşlarını yapıyor yahu maşşaşşalah H a da emreyede hehe :)
Çok güzel kareler gene eline sağlık Emre :) Aracada kocaman maşallah :)
maşalllahhh sinann fena yakışmışş
Teşekkür ederim :)
araca diyecek laf yok maaşallah :) emre yine döktürmüşsün kardeşim eline sağlık.
sinan abi maşallah H nokta olmuş
emre ellerine sağlık kanka :)
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor
Kazasız belasız maaşallah
maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin.
Herkese çok teşekkür ederim.. :) Daha iyilerı sizlerın olsun..
Maşallah jantlar yakışmış. Stickerlar göz yormuyor ama bence kalsınlar. Depo kapağı hariç.
Aracın kalitesi fotoların kalitesi ile uyuşmuş maşallah :icon_tup:
MAŞALLAH harika gerçekten araçta çekimlerde bi o kadar güzel H a bu jantlar harbi nokta olmuş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin .:)
Sinan çok güzel olmuş jantlar..Maşallah...:icon_tup:
Fotoğraflar için yorum yapanlara teşekkürler :)
Sinan abi bu arada sanada bi avatar resmi ayarlıyım ben :)
Anılarım depreşti :) mk2 jantlarından dolayı ,ben takdıgımda millet olayı daha çözememişti,illa cc tak diyorlardı :D
Yaşar abideyken top speed videosu çekiyorduk o zaman bu jantlar üzerindeydi bu araca en çok yakışan jant bunlar :) maşallah resimler çok güzel :) ellerine sağlık emre abi,
Sanada kazasız belasız nazarsız cezasız günler sinan abi :)
maşallah abi muayene modundaydık cekemedık gzd yı :D
maşallah x41
maşallah maşallah..
Bu cocuk bu ısı bılıyor :D Ellerıne saglık kanka
H'gti masallah.
maşallah bu jantlar 106'nın başka hiç bir renginde bu kadar iyi durmuyo biraz daha sade olursa araç daha ıyı olur kanımca :)
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
41 Kere Maşallah Daha İyisini Görmedim :) Lütfen Stıckerlerden Arındırın H'yi :)
Maşallah H'a kazasız cezasız sinan abi :)
Fotoğraflar her zamanki gibi emre,eline sağlık :)