Maşallah Bu araç ile bikere Şişlide denk gelmiştik bakışmıştık canlı canlı da cok güzel araç...
Printable View
Maşallah Bu araç ile bikere Şişlide denk gelmiştik bakışmıştık canlı canlı da cok güzel araç...
Cana kırmızı çok yakışıyor :D Kanka kazasız belasız Allahım kem gözlerden sakınsın..
Araç 1Numara Olmuş.! Kazasız Sürüşler Dilerim.. Belki Ön Plaka Değişebilir yada İptal Edilebilir (:
Masallah Masallah yaniyo-R :) :)
Allah kazasiz belasiz agiz tadiyla binmeyi nasip etsin. 07CAN96 yi buna gecirelim abi bende artik 07MRT plaka aramaya basladim :)
hayırlı olsun can,kazasız belasız kullan
Teşekkür ederim Orhan abi:)
Amin saolasın.
Baya olmuş o zaman ıyı ıyı gelınce guzel olacak:)
Kanka ben eksıklerı tamamlıyorum 1 ay sonra değişebiliriz yaz da gelıyor ıyı olur hanı :p
Teşekkürler kardeşim.
Saoalsın kanka herşey için :)
Çok saolasın.
Kardeşim saolasın darısı başına:)
Teşekkürler.Plaka kalsın sıkıntı oluyor olmayınca ;)
Saolasın kardeşim.CAN96yı takalım buna güzel durur herhalde :) Sende bıran önce alda bakalım keyfımıze :)
Teşekkürler Halil.Özlettin valla görüşelim bi ara.
her zzaman diyorum kırmızı başka bir renk :)
maşallah hatasız :)
maşallah cok temiz görünüyor.. :)
Maşallah can dogru bi seçim yapmışın.
kütahyada çok havalı duruyordu piyasası süperdi ankaraya da yakışır güle güle kullan ...
maşallah can çok güzel kazasız belasız
maşallah maşallah cupra iyidir candır ;) en önemlisi 2.0 tfsi olması...tabiri caizse kürdan katsan beygir alıosun :) birde benimde dikkatimi çekio artık iyiden iyiye , çogu hondacı (type-r / s2000) cupracı oldu bende dahil olmak üzere :) güle güle kullanın...specleri nelerdir aracın ?
hayırlı uğurlu olsun hacııı maşAllah güzel günlerde kullan mart-nisan gibi verek coşkuyu...:D
hem kırmızı hem cupra daha ne olsun, kocaman maşallah...
can kazasız belasız kullan. hele birde rengi kırmızı muhteşem gözüküyor :D
Maş.çok güzel duruyor.
Masallah hakikaten cok guzel duruyor
Maşallah kardeşim hayırlı olsun :)
Saolasın Erkut birazda Cupraya bakalım :)
Teşekkür ederim.Tfsi güzel bir motor güzel parçalarla da ıyı tepkıler verıyor.
Araçta şuan pek bişey yok gıbı filte,egsoz,yazılım var.Nisan ayında stg2+ olarak yola devam edicez inşallah :)
Honda da baya bir kişi Cupraya geçti vardır bi bildikleri sanırım :)
Saoalsın hacım.senı de beklıyoruz artık bu tarafa.Cengiz de gelecek bu tarafa tamam sonra :)
Çok teşekkür ederim.
Saolasın Hakan'ım :) Kırmızı güzel dimi sen eski kırmızıcılardansın :)
Teşekkürler.
Teşekkür ederim.
Saoalsın kardeşim :)
hayırlı olsun can çok güzel
Hayırlı uğurlu olsun..
Masallah cok güzel duruyor. Kazasız belasız...
Maşallah abi çok güzelmiş güle güle bin Can Plaka yakışır buna :) Type-R'ın yerini tutuyormu ? :)
makina canlı valla:D Allah kaza bela göstermesin canım.
Teşekkür ederim.Tfsi güzel bir motor güzel parçalarla da ıyı tepkıler verıyor.
Araçta şuan pek bişey yok gıbı filte,egsoz,yazılım var.Nisan ayında stg2+ olarak yola devam edicez inşallah :)
Honda da baya bir kişi Cupraya geçti vardır bi bildikleri sanırım :)
stg 2 + gecince aracınıza inanamayacaksınız...revo yapıcaksınız sanırım...bunlara birde wastegate + evc + methanol yaptıgınız ve basın actıgınız takdirde birçok arabaya gider yapabiliceksiniz :) birçok araba diorum yanlış anlamasın arkadaslar netice itibariyle k04 turbo ile yürüyeceksiniz..400 hp leri yakalarsınız bu dediklerim ile beraber...kolay gelsin..
Kızılay´daydi bugün, daylightlar dışında çok güzel.
arac gercekten cok güzel bi zamanlar bizim okulun ordaki otoparkdaydı araba ve her gördügümde uzun uzun bakıodum inceliodum :)
Saoalsın hacım sanada yakışır bı tane:)
Nisan ayında stg2++ olarak devam edicem kısmet olursa 380 olsun temız olsun :)
teşekkür ederim.
teşekkür ederim.
senı de yapıcaz Cupracı kanka az kaldı :)
MaşAllah çok güzel duruşu var.
yeni oyuncaklar nerde :)
mal gral maşallah maşallahh... yanıyor :)
Geçen Konya yolu radarda denk geldik sanırım. Geç farkettim, güzel duruyordu maşallah.
maşallah abi kaza bela vermesın canlıda gorduk cok guzel allah nazarlardan saklasın :)