Hayırlı olsun ..
Printable View
Hayırlı olsun ..
geldim kanka :p daha cok işi var
tsk ederim emre ayrıca bilgiler icin saolasın kardesm tekrar .. Allaha sükür arabada bir sey yok motor kaporta falan bi sıkıntısı yok izmire gidince basıcam önü yolda sıkıntı olmasın kafamda yapıcagım bi kaç sey var
:D :D saolasın kanka
hehe tek kapı hc bakmadım kardeşim saolasın Allah razı olsun ama bi cihanın dükkana ugraması lazım :D
tsk ederim kardesim keske gelseydin sende tanısırdık :) ..
tsk ederim ümraniyeden murat diye bi arkadastan aldım..
tsk ederim su anda sahibinden de piyasası 14 ile 19 arasında oynuor ama pek düzgünü yok pm atıyorum ..
reno candır kardesim :) :)
her çicekten bal alıyorum kanka :D
görüşelim kanka burlardayım daha yarın harunun oraya gidicem :) basma işini izmirde yapıcam ya uzun yolda sıkıntı olmasın şimdi :)
tsk ederim aynen murattan aldım aracı..
beyler machnina ciddi canlı :) ben çok beğendim. allah kaza bela vermesin burdan da sölemiş olalım tayfun :))
bu arada seni lagunasını satan bilge ilan ediyorm :Deli:
kardeşim hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallahh..
ben tarif ettim kanka :D kaybolmazsın tabi
yanlız arabaya oturunca yol bilmediğinden yüz ifaden değişiyo lo :)))) sanki ehliyetsiz araba kaçıranlar gibi oluyosn eğer sahilde düz gitsen şuan karaköy-eminönü arası bi yerdeydin :D:D
Maşallah tayfun abi :)
haha sorma kanka mala baglıyorum ya :) tabelalara baka baka önümü göremiyorum :D ahaha 4 lü yaktın napim olum bende yardırdım direk ters şeritten girdim la karsıda polisler varmıs :) istinye park olayı zaten ayrı bi olay seni görünce boynuna atlıcaktım kurtardın beni diye :hahaha:
Hadi hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin saygıdeğer taytay :D
maşallah kardeşim çok güzel ve temiz duruyor kazasız belasız inşallah
panpa hayırlı uğurlu olsun :D sonunda aldın kardeşim kazasız belasız peşinden bende geliyorum yalnız değilsin :D :D
Abi hayırlı olsun yeni aracın kazasız belasız bin :)