.................
.................
Konu hndcrx tarafından (11-05-2019 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun abi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Tayfun abi ve Serkan abi 1-2 saat önceye kadar yanımdalardı. Yeniköy jdm buluşması yaptık![]()
Emrah ve Berke'de sonradan katıldılar bıraksalar bütün gece muhabbete devam edicektik arabanın başında
Tekrardan maşallah abi oldukça güzel. İçine bittim zaten. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
maşallah çok temiz duruyor kazasız belasız binmek nasip olur inş.luca55 in dediği kişi benim bende böyle bişeyler bakıyorum,honda olsa inciğini boncuğunu bilirimdebu arabalara biraz yabancıyım araştırıcam diye sabah akşam forumlardayım valla
![]()
![]()
samsun,cihan,28
hayırlı olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Hayırlı olsun, gerçekten güzelmiş![]()
...
meydanda çektik aynen yyemek yemek icin gittik..
saolasın kardesim sırdakini bende bilmiyorum vallabinme niyetim var biraz ahah
tsk ederim kardesim![]()
tsk ederim kardesim muhabbet çok geyikti ya valla havaya falan aldırmadık serkan gidelim demese sabaha kadar devam ederdik
senin arabanda cok güzel kardesm sanada hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin su ana kadar gördüğüm en temiz e36lardan . resimler içinde sagol extra olarak lastikleri o saatte parlattıgın icinde ayrıca tsk ederim
![]()
![]()
saolasın valla bende bayadır arastırıyorum yabancı forumlara falan üye oldum hattaama abf motorlar ciddi anlamda çok iyiler kime sorsam bunu duydum.. bu arada dün görüştüğümüz arkadas senmisin
tsk ederim kardesim
saolasın Allah razı olsun hepimize kazasız belasız inş.
hayırlı olsun. Denizlimize çiçek gibi cörmın geldiAllah kaza bela vermesin.
emre önden parklarım cıkan fotom yok cok üzüldüm![]()
eline sağlk kardesim.
bu arada mgy fena yaw
e36da cılgın duruyor önden içide cok güzeldi.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
masallah bu golfler cıdden baya hosuma gıtmeye basladıgideri nasıl acaba
o laguna resmin güzellıgını bozmuş walla dandık araba![]()
saolasın kardesimgenelde izmirde olucak ama hafta sonları geliyorum
yavaş yavaş eklicek sanırıme36 hakketen çok güzel ya döşemeler falan
anladım alıştıkca araca paslaşırız dostum
saolasın mesut gider fena degil daha ilk günüm arabayla tam tepkilerini bilmiyorumama yol tutusunu ciddi anlamda çok sevdim.
bu arada laguna çok güzelmiş ya ilk kez yakından görme fısratım oldu 0 gibi valla içi dışı ben çok begendim lagunayı ayrı bi seviyorum zaten serkan maşallah anılarım depreşti ya yanyana çekicez dedik baska arabaya nasip oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)