sonunda :) en çok beklenen araçlardan birisi sanırım, video vs. görmek isteriz.
Printable View
sonunda :) en çok beklenen araçlardan birisi sanırım, video vs. görmek isteriz.
41kere maşaallah, Allah agız tadıyla binmek nasip etsin :) çıkıcak güçleri, gidişini bende çok merak ediyorum...
Çok güzel Armağan, gelsinde binelim :):)
Kaputa bence işlem yapalım önden hava girişi olsun arkasındanda çıkış, egzoz manifoltlarıda sarılabilir.
Turbo 90 mm mi demiştin Garett gt55 ayarında o zaman...
Arka çamurluklara bence hemen başlıyalım yeni kant ve lastik istememe şansı yok :):)
maşallah bekledıgıne degdı :)
Uçuşa hazır sonunda :))
Valla şu aracın videolarını merakla bekliyorum :)
Armağancım hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin.
hayırlı olsun merakla bekliyorduk kazasız belasız :)
Masallah cok saglam bir makine oldu..... ne zaman yola cikacagini merakla bekliyordum, her maslak a gidisimde durup durup makineye bakiyordum.....
Tebrikler, sabriniza hayran kaldim. Kazasiz belasiz tadini cikartirsiniz insallah. Fakat bende arkadasa katiliyorum lutfen jantlari degistirin :D
Gözün aydın abi, kazasız belasız gazlamalar dilerim :)
çok sevindim armağan,merakla beklediğim 1. araç camaro 2. araç cüneyt abininkiydi..
Allah c.c ağız tadı ile binmeyi nasip etsin,41000 kere maşallah,
yanlız bunu nasıl tutacaksın ben akıl sır erdiremedim :) :)
Arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ederim :) Jantlar mecburen değişecek zaten özellikle arka jantlar çok dar... Project carsa konu açayım diyorum arabada ne malzemeler vardı yaptığım listeyi bulamıyorum :P
Başarcım araçta 94mmlik turbo var... Kaputa yapalım birşeyler bir araya geldiğimizde konuşalım...
Hadi gozun aydin. Kazasiz belasiz gazlamalar .
çok sevindim aracına kavuşmana Armağan abi,,,motorun içiyle dışıyla harika bi araba oldu cidden,kocaman maaşallah diyelim,,, en kısa zamanda Ankara yollarında görmek dileğiyle :) .........
Cok teşekkürler arkadaslar :)
hayırlı ugurlu olsun öncelikle..
videoları eksik etmeyin bizi mahrum bırakmayın bu güzellikten.
jantlara derhal müdahale edilmeli bu arada. tebrikler zoru başarmışsınız :)
Canavar olmuş maşallah hastasıyım bu camaroların tahmini ne kadar güç bekliyosunuz?
geçen hafta maslaktaki pilavcının orda gördüm aracı sesi gerçekten çok iyi Allah kaza bela vermesin