sonundaen çok beklenen araçlardan birisi sanırım, video vs. görmek isteriz.
41kere maşaallah, Allah agız tadıyla binmek nasip etsinçıkıcak güçleri, gidişini bende çok merak ediyorum...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Çok güzel Armağan, gelsinde binelim
Kaputa bence işlem yapalım önden hava girişi olsun arkasındanda çıkış, egzoz manifoltlarıda sarılabilir.
Turbo 90 mm mi demiştin Garett gt55 ayarında o zaman...
Arka çamurluklara bence hemen başlıyalım yeni kant ve lastik istememe şansı yok![]()
maşallah bekledıgıne degdı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Masallah cok saglam bir makine oldu..... ne zaman yola cikacagini merakla bekliyordum, her maslak a gidisimde durup durup makineye bakiyordum.....
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
Tebrikler, sabriniza hayran kaldim. Kazasiz belasiz tadini cikartirsiniz insallah. Fakat bende arkadasa katiliyorum lutfen jantlari degistirin![]()
çok sevindim armağan,merakla beklediğim 1. araç camaro 2. araç cüneyt abininkiydi..
Allah c.c ağız tadı ile binmeyi nasip etsin,41000 kere maşallah,
yanlız bunu nasıl tutacaksın ben akıl sır erdiremedim![]()
![]()
Arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ederimJantlar mecburen değişecek zaten özellikle arka jantlar çok dar... Project carsa konu açayım diyorum arabada ne malzemeler vardı yaptığım listeyi bulamıyorum :P
Başarcım araçta 94mmlik turbo var... Kaputa yapalım birşeyler bir araya geldiğimizde konuşalım...
çok sevindim aracına kavuşmana Armağan abi,,,motorun içiyle dışıyla harika bi araba oldu cidden,kocaman maaşallah diyelim,,, en kısa zamanda Ankara yollarında görmek dileğiyle.........
Cok teşekkürler arkadaslar![]()
hayırlı ugurlu olsun öncelikle..
videoları eksik etmeyin bizi mahrum bırakmayın bu güzellikten.
jantlara derhal müdahale edilmeli bu arada. tebrikler zoru başarmışsınız![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Canavar olmuş maşallah hastasıyım bu camaroların tahmini ne kadar güç bekliyosunuz?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
geçen hafta maslaktaki pilavcının orda gördüm aracı sesi gerçekten çok iyi Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)