Çok beğendim, maşallahjantlar yakışmış
maşallah harika.
şu jantların ah bıde ofsetlısı olsa bı guzel kamber yapılp basılsa ne harika olcak ama guzel duruyo rengı canlı
bence jantlar nokta oldu...anlamıyorum bu vtec jantı oem jant takıntısını....araca yakıstıgı sürece farklılasmak güzeldir.sizler istiyorsunuz bütün vtecler bütün ies ler aynı olsunnerede kalıcak bunun esprisi ozaman kimse bişi yapmadan fabrikanın sattıgı gibi binsin...egzozcu boru mahmutta da yayları ısıtsın bassın herkes ohhh ne kral masrafta yapılmamıs olur....
abi allah kaza bela vermesin makyajlı kasanın şu yırtıcı görüntüsüne herzaman aşığım mermi gibi duruyor maşşallah diyelim....
bas orjinal jantlarıyla ya süper duruyor tavsiye ederim
Arkadaşım jant ve lastik ölçülerini ve yayın kaçlık olduğunu söyleyebilir misin?
Basıklığı tam istediğim gibi de...
maşallah çok tatlı olmuş
///
E36 3.20 Coupe
Aslında ben o faik abiyi fotoğrafın boyutu yüzünden söylemiştim anlamayıp "ne diyosun" diye söyleyince tatsızlık çıkmasın büyüğümsün sonuçta diye uzatmiyim araba zaten çok güzel konu başka yerlere dönmesin dedimAbi fotoğrafın orjinal boyutuna bakarsan partnerin arkasında H100 ün yanında bi adam var
![]()
Arkadaşlar hepiniz iyi kötü yorumlarınız için teşekkürler.
Araç bugün SATILDI. Hayırlısı diyelim. Vtec sevdası bitmiyor bende.
maşallah mermi =)
abi maşallah araban güzeldi subaru sana kısmet olmadı ama madem oyle bı vtı sevdan var gel sana vtı veriyimen sedanından
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)