Baba yorgun fotoğrafları nerde tayfun abeyyy :D
Printable View
Baba yorgun fotoğrafları nerde tayfun abeyyy :D
Şimdi görüyorum Maşallah :) Herşeyiyle kalite gerçekten..
Bitane kırmızı civic vardı Honda Plazanın önünde.. Onun gibi VW Plazanın önünde çekim olsa ne hoş olurdu diye geldi aklıma :)
beğenmedim .
Maşallah çok iyi Allah kaza bela vermesin :)
Gece gece oldumu şimdi bu.. MAŞALLAH..
Fotoğrafları gördüm ve işte budur dedim, temiz ve bakımlı harika duruyor, kıymet bilen birinin elinde olması da çok iyi.. Maşallah :)
Güzel günlerde zevkle binilesi :)
bakarsan bağ, bakmasanda bağ, farketmez vw nasılsa... dağ olması için acayip gayret sarfetmek lazım :D
Güzel araba güzel ama, ben oem'ciyim (öyleymişim, öyle diyorlar) sevmiyorum bu tarz arabarın dışında görsel zımbırtılar.
Güle güle kullan. Süper bir otomobile sahipsin.
aynen valla bizde bağ olması için ugrasıoruz :) tekrrar çok saol çok güzel yardımların oluyor bana senle konusurken içim rahatlıyor :) abf hakkında ciddi bilgilisin senden çok şey öğrenicem istanbula gelince muhakkak görüşücez zaten adamın kareköküsün derler ya öylesin işte hahahah
Golf Mk3 GTI.
Daha nossun yaw.
Güvenlik paketi diye abs eklenmiş 1.4is mi alaydın? ABS Golf'ün 10 sene eskisinde var. :)
Aslan aslan.
:)saolasın utku valla ek honda falan da kullandımda cidden alakası yok konfor kalite vs farklı baya o yıllara göre yol bilgisayarı bile koymuslar :D şafakla cınlatıoruz kulaklarını ara ara :)
inş 5 sene binerimde konusuruz :) utkuya her sordugumda abf nasıldır diye valla biz 5 senedir bozamadık diyordu hep :))
maşallah boncuk gibi
yanarızz panpaaaa masallahhh :D :D
Maşallah gerçekten mükemmel duruyo:)
İstanbul da gördüm bunu sanırım hatta kırmızı golf2 geçmişti sonrada bu yada benzeri:)
mgy :) ....
ve GTi istanbula geri dönmüş, taytay ile vedalaşmış.
İki tarafada hayırlı uğurlu olsun.
Hadi bakalım erken gitti demekki hayırlısı olsun iki tarafada :)
taytay sattın mı la
Masallahı var
aynenn arkadaslar mgy artık istanbulda alan hayrını görsün çok güzel bi arabaya sahip oldu arkadas bi anda hızlı gelişti herşey :) yine vag grubundan devam edicem Allah nasip ederse..
Hadi bakalım sıra biz de hayırlısı olsun
Kardeşim hayırlı olsun.. Alan arkadaşta kazasız belasız binsin.. :) Çok beğendiğim bi araçtı..
Yeni çıtır ne olacak.. Hızlı bişiler al :D