Maşallah...
Printable View
Maşallah...
Hakan indirmek isterim aracı biraz daha ama sonra yolda çok zıplıyor... İnşallah bir gün binersin bu halinede anlarsın beni şu an tam istediğim gibi yol da :)
Not: Sanki 500 hp :D :D
Büyüdüğünde 1.6 turbo olucak abisi hele bi yaz gelsin :) Çok teşekkür ederim Mehmet abi şu an üstünde OMP yok PAKO direksiyon mevcut :)
Teşekkürler :)
Maşallah Elinize emeğinize sağlık abiler..
Maşallah çok güzel..
başarılı duruyor tebrikler :)
Masallah kazasız belasız
2 haftadır görmüyoruz Mio'yu özledik valla paslaşalım bi ara kardeşim :)
Şu 1.6 turboyuda ben askere gitmeden önce yapta DÜZ yolda kalkalım seninle :D (Düzden kasıtı sen anladın :D)
Jant 15 lastik oranlaması nedir abi direksiyon ağırlığı ne durumda ?
abi çok güzelmiş kazasız belasız binersin inş. Senelerdir 131abarth yapma hayalim var araba hazır ama hep bir engel çıkıyor senin arabanı görünce tekrar aşka geldim :)
panjur çok güzel olmuş. Jantlar biraz ütopik olcak ama naçizane fikrim;
compomotive :JS Classic and Special Order Wheels
ARB Classic and Special Order Wheels Fiat (ARB 1355 , ARB 1380 (arkalar)
TGA Classic and Special Order Wheels (TGA 1370 , TGA 1390 ( " )
herzaman hayalimi süslemiştir :) tekrar kazasız belasız nazar değmesin....
Oranlama derken kardeşim ET20 jantlar 195-50-15 lastikler var araçta. Direksiyon biraz sertleşti fakat aracın önden yol tutuşu daha iyi oldu.
Kardeşim dediğin jantlardan Türkiyede olsa yada şöyle söyleyebilirim var ama tanesine 1000 tl istemeseler alırım :) Araba hazır derken tek kapı mirafioriniz mi var?
maşallah güzel kareler.
Allah gönlüne göre versin . kazasız belasız binmek nasip etsin abicim alınır elbet bir gün :).yok abicim 4 kapı 1300 79 model dede yadigarı bi 131 miz var 2 zamanında 0 almış dedem anısını yaşatmak için yatıyor şimdilik mirafioriye çevirme hayalimiz var şimdilik sadece hayal :o
coook guzel ya allah kazadan beladan saklasin masallah
İhtiyar delikanlı