Masallah kukuya :D
Printable View
Masallah kukuya :D
kuku bisey yapsin seni tobe tobe..čakma GT seni:D swaptan sonra konusalim kanka:D
cok coktteskurler..Alıntı:
TT_BOY Maşallah onurcum çok güzel aracın,kazasız belasız
teskur ettimm...Alıntı:
meta-R maşallah kazasız belasız....
saol canim..:DAlıntı:
B!Rtan kazasız belasız kanka.
sagol sefacim sanada cok teskurler..Alıntı:
Sefa_vts lagtaz kardeşim Kazasız belasız cezasız MAşşallahı var
Maşallah The Lag King ! :D
renk çok çılgın gzl olmuş kazasız belasız :D
yaa herşey iyi hoş ta renk biras garip geliyo gözüme kazasız belasız :D
ahuauhauhauhauhauhuah n demek istion sule sule:D:Deli::Deli::D:D:D
ya renk konusunda ilk bašlarda turuncu sari sedefli dušunuodum sonra baktim burda kaynio dedim farkli olsun bare boyle yaptim renk gercektende farkli her fotoda farkli cikio her acida farkli gozukuo bule .pne .ust gibi bisey:D
valla bnde taksi sarı karbon kaput falan daha fenalarda olurdu swapla beraber :)
o zaman kaput yok spec :) daha hafif :)
GÜzel güzel kazasız belasız onur.
Bu arada farlar marea veya bravo farlarımı bana mı öyle geldi :) ve bir soru deha plaka neresi yahu ?
zuhahuauhauhauhahu
sanayi diil FIAT service 4ever:icon_tup: :)
EREL plaka bosna hersek on farlar dedigin gibi marea fari ama bravoda olabilir bravo kasasinda hgt kullaniyo benim bildigim mercekli farlari:) ama ben marea fari die siparis ettim bunlar 2.takim 1takimdan sadece sol kaldi elimde saglam yedekte duruo:D 3gunluk far:D ahaha isteyene satarim duyrulurrrr..:D
plaka bosna hersek unutmušum yazmayi...bosnadan sevgilerle:)
aauhauha yazmišim yukarda ulan hatun kafa birakmadi neyse šimdi tobe tobe..
:D :D
Bizde arkadaşın Bavoya yapmıştık marea farları mercekli die güzel olmuşlardı.
http://img227.imageshack.us/img227/6876/bravo4an4.jpg
Resim biraz büyük oldu ama kusura bakmayın.
Bu farları takınca arabanın bakışları deyişmişti yahu senin KUTU dada baya farklı olmuş bakışlar güzel olmuşlar.
guzeldir kendileri:D sagol:D bu arada mercekli farlar pijamali far arasinda dunya kadar fark var gorunus bakimindan:D kaput ayarlari yapilirken 2.el ppijamali farlarla yapildi ašik olmuštum bittigi zaman merceklifarlari taktiimizda bayilasim gelmišti:D hehe