İşte bebekler bebeği burayada geldi maşallah Anadol anlatılmaz yaşanılır ;)
Printable View
İşte bebekler bebeği burayada geldi maşallah Anadol anlatılmaz yaşanılır ;)
uğraşılınca oluyormuş ...
hakikatten ; maşallah .. ayrıca çok güzel :)
:aşık: :D çok güzel...
değişik ve güzel olmus farklı bi tasarım maşallah
şaka makınası dedıklerı bu olsa gerek :D maşallah,elınıze emegınıze saglık...
maşallah çok güzel olmuş. :icon_tup:
Daha iyisi olamazdi gerçekten 10 numara
Gerçekten harika olmuş. Orijinal tek yuvarlak farlı olsa çok daha güzel olurdu sanki. Mesela krom çerçeveleri iptal edilirdi falan ama klasik yüzü korunup modern bi hava verilirdi.
maşallah , tek kelimeyle
emeğe saygım sonsuz fakat bu araçta sevmediğim tek nokta farlar orjinal farları olsa daha güzel olucak
Berkiiiiiiiiiin olum Birtanbey kardeşim gelsin arkerden de adam gibibir daha çekelim olmadı bu böle :) Ama gerçekten maşallahı var aracın helal sana yerle bir anadol :)
anadolda deli dehşet emek var Maşallah! ama ön kısma fara panjura bi el atmak lazım..
Masallah..
Bence gayet güzel olmuş üzerinde baya bir emek harcanmış belli oluyor.Fotoğraflarda gayet güzel.Kazasız belasız...
Gördüğüm en yakışıklı ve güçlü anadol maşallah ismini sonuna kadar hakediyor bu araç...
Çok güzelmis ya gerçekten emeginize sağlık ayrıca fotoğraflarda çok güzel:icon_tup:
birtan abi baya uğraştı emek verdi buna her yaptğında daha güzel oldu tr'de eşi bulunmucak bişey yaptı bizim fuarada gelmişti zamanında jant göbekleri renkli olsa daha güzel olcak
Masallah :D
aşık oldum.. masallah emeginize saglık
sınırları bayağı bir zorlamış.maşallah
Herkese yorumları için çok teşekkürler :)
masallah çok tatlı arkalarada bıraz kamber verirseniz güzel olur dıye düşnüyorum :)
maşallah çok güzel izmire gelince görürüz inşallah
Maşallah :)
Elinize kolunuza sağlık çok güzel olmuş yaa allah nazardan sakınsın.
Resim linkleri kırılmış.
Yenilendi linkler :)
farlarını beğenmedim gerçi bu işler zevk meselesi ama onun dışında çok başarılı duruyor. yapan ellere verilen emeğe sağlık.
son nokta bu heralde çok iyi olmuş ya :)
emekler büyük belli maşallah
çok gergin çok fena makine :)
Çok teşekkürler herkese :)
budur ya maşallah maşallah
o bbs- kamber olayına bittim
rengi duruşu ve resimler harika olmuş :)