Sağol şu sevimlilikten bir kurtarabilsem iyi olacak, dışarıdan bakanlar öyle görüyor hatta karısına kızına almak isteyenler var ama 140 beygir diyince aman karımız kızımız bize lazım demeye başlıyorlar.:o:o:)
Printable View
maşallah ufaklık pek şirin :) kazasız belasız işallah...
maşallah ankarada okurken çok görüyordum :)
Lupu GTi süper, ama o kırmızılar hiç olmamış bence. Belkide fotoğrafta renkler güzel çıkmamış bilemedim :D
Bu arada sıralı sistem akılan araç bu muydu? Birine sıralı takılmıştı yanlış anımsamıyorsam?
Aldığımda takılı olan lpg sisteminden bahsediyorsun sanırım ben gti a yakıştırmam normalde lpg'yi ama ne yalan söyleyim 10 beygirimi çalması haricinde 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve km'de 220 krşla cızır cızır geziyorum bu sebeble söktürmekten vazgeçtim sorun çıkarırsa ileride söktürürüm.sağol yorumun için.
Ufacık tefecik çok iyi gerçekten :)
Maşallah abi özlemiştik yavruyu tamponlarla çok güzel oldu bak demiştim şu kırmızı fazlalıklardan bi ara kurtul :)
Maşallah cok tatlı :)
Maaşallah, çok sevdiğim bir araç. Sesine özellikle bayıldım Vw buluşmasında :)
Maşallah,bir ara çok sık görüyodum.Bi gün çukur ambar da önümde gittiğinizi farkedince yetişiyim de tanışiyim dedim bu aracın sahibi kimse dedim ama ışıkta sola döndünüz ben o hızla dönüşü kaçırdım..
çok teşekkür ederim memnuniyetle rahatsız ederim :)