Merak ettik bizde bkliyoruz :D
Printable View
doğu ataşehirden batı ataşehire geçilen bi köprü var biliondur belki... köprüden sonrada yolun çok hafif bozuk olduğu ve hafif rampa yukarı bi bölümü var, rampadan sonrada yol bıçak kesmiş gibi rampa aşşa iner, eğer yavaşlamazsan şöyle bi 40km'lere kadar oradan geçiş özellikle basık araçlar için sıkıntı oluyor :)
işte aynı bu durumda bi vti cı arkadaş tam rampa aşşa inişte hızını bi 30 km ye kadar düşürmüş vaziyette denk geldi, bende yanından tapa gaz(bi 90km vardı) 4 teker havada uçuverdim :D:D:D tam geçiştede vites atığım için çufffff diyede bi ses çalındı kulağına :D:D:D:D
güzel bi deneyim herkeze tavsiye ederim ama herkeze nasip olmaz :D:D: :cool:
Bende şu park videosunu merak ediyorum o zaman yetişemedik hazır konusu açılmışken sorayım dedim :D
bu arada yiğit panpa sanırım olay istanbulda geçiyo :D ben hiç istanbula gitmedim o rampayı bilmiyorum :D
Araç Bileciktenmi?:)
Herşey bir toz bulutuyla başladı big bang adı verilen büyük patlamalar sonucu nebula tabakası ahahahhahaha :D
bizimkisi 10 dkklık çekim oldu makarasına gördü tepeyi tırmandı birdahaki gelişimde gidip maltepe sahilde bol bol atraxlı çekerik :)
yaaa şunu insani amaçlar için kullanın :D
römork la olurmu bunlar:D