Bayılıyorum bu araca :) adam yapmış, yürütmüş.... gara duman style :rolleyes:
Printable View
Bayılıyorum bu araca :) adam yapmış, yürütmüş.... gara duman style :rolleyes:
Masallah..
boştancımııııııııı :D olum zaten çıkamıyorum ordan başka yere açak senin tükanı :D araba senin kanka istediğini yap :)
Bence siyah tampon çıtası ile GTI ön tampon lazım. Birde logo panjuru beyaz olmalı. :D
içi de güzelmiş Emre, maşallah :)
B250 ler ile nası yola tutunabiliyosun (muhtemelen yanma derecesinde ısıtaraktır gerçi) şaşırdım :D
Maaşallah.Geçenlerde sonax butiğin önünden geçerken gördüm sanırım.Çok güzel duruyordu :)
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Mürekkep balığı isminin nerden geldiğini anladım ilk fotoğrafla :D
usta yolda bi yerde bana denk gelme o kadar çok soru varki aklımda sana soracak 1.4hdi motorla ilgili rahat bi 3 gününü yerim :)
Kanka valla işine gelince 15 dakikada da olsa nası fotoğraf çekiyon :D bu arada kocaman maşallah 206'ya ok gibinn :D
Maşallah .. .
çirkin ya :D maşallah değişik bir araç.
Masallah cok guzel duruyoo allah kaza bela vermesin :)
Araca Maşallah ta ben dumana karşıyım :D
adaşşş, kamyonet bu yaw:D
emre maşallah dizele:D ilker kardeşim eline sağlık
maşallah cok yakışıklı görünüyor arka tamponu biran olsun beyaz olsa nasıl olur diye düşündüm sonradan aklıma araç dizel 2 gaz çekince tampon simsiyah olur diye geldi :) tekrardan kazasız belasz
Maşallah çok güzel duruyo Allah kaza bela vermesin geçenlerde ziverbeyde görmüştüm :)
Saolunn :) ev ziverbeyde :)
Masallah...
Genelde videolarına alışmıştık ama:) Kazasız belasız..
emre masallah kanka cok guzel cıkmış bayıldım :)
Maşallah Emre :)
demin kosifler otonun arka sokaginda bn park halindeyken yanimdan gecti. Masallah. 20 30 km ile gecti ama yine gosteri ucagi gibi duman atarak. Hani 5 dakka sonra bile yola koyulsam dumani takip ederek bulabilirim nerde oldugunu
Maşallah, bende bir keresinde maltepe sahilde görmüştüm yavaştan geçiyodu :)
Maşallah kazasız belasız... ikiside çok iyi çok güzel kareler
maşallah farklı bi tasarım olmuş kazasız belasız
Yanıyosun kardeşim :) Maşşalah
maşallah allah kaza bela vermesin
EMRE,hacı dersleri boşlama bak ne o öle gazlamalar photoshootlar falan görmiyim :D maşallah kardeşim tren tren
napalım adaş yaw idare edioz işte :D
saol kardeşim :)
evet malesef arka tamponu beyaz görmek baya zorki bu ara bagaj kaapağınında gideri fazla :D
teşekkürler videolarda gelicek yeniden :D
saol kanka :)
saol emre :D
ahahahaah saol :) evet ordaydım aşşağı tarafta sen ordamı çalışıyosun ?
evet bu ara oralara çok geliyorum :)
saol :)
teşekkürler :)
saol kanka :)
her zaman kanka biliyosun :D
saol :)
ahahahaha saol kanka sen çalıştır beni acıkda yaw :D
Yanlış anlama lütfen ama bu kadar duman seni hiç rahatsız etmıyormu ? Daha önce Corsa 1.7Dtı vardı bende ufacık duman atsa rahatsız olurdum da ben ( gerçi benımkı emekliyodu senınkı kosuyoo :) ) masallah bu arada ön konsoldakı kaplama ve aracın ön gorunumu cok hosuma gitti.
Yok neden yanlis anliyim genel pek kimse begenmiyo ama ben dumani cok seviyorum ya :D
Tesekkurler bu arada :)