gerçekten guzel olmus video:) arada boyle yapmak lazım:) cok cirkinim bu aralar inş bidahaki buluşma daha renklı geceer:)
Printable View
gerçekten guzel olmus video:) arada boyle yapmak lazım:) cok cirkinim bu aralar inş bidahaki buluşma daha renklı geceer:)
Maşallah hgt'lere. 1 ve 2 numara zaten senfoniyi yapmış :D
Güzel yorumlar için herkese teşekkürler inş.birdahaki sefere daha kalabalık olcaz ,Görkem eline sağlık fotolar gayet güzel olmuş çıtır videoda cabası :icon_tup:
Maşallah araçlara seviyorum bu hgt'lerin seslerini :)
teşekkürler ,,,rolantideki sesi bile yeter öle söleyim :)
evet öle bi alternatif olmasıda güzel aile şubemiz HLX :D
olur mu ya çirkin felan halledicez onu merak etme Osman ;) ayağına sağlık aradık kırmadın geldin bizi ,,bi dahakine dediğin gibi daha renkli bişiler yaparız tabiki,,,sen orjinal mafı takta gel ama :D
Yine güzel bi organizasyon olmuş maşallah araçlara nazar değmesin hgt ler bi sarı bi mavi çok şahane duruyolar :)
çağırmayın yine bidahakine beni :D
ooo hakkıcım sendemi buralardaydın biz seni öldü sanıyoduk yaa :D bidakahike söz :heyoo:
teşekkürler Armağan ,,orkestra şefleri biziz evet :p :D
ne demek abi her zaman biraz aceleye geldi bu sefer çok kaliteli bi iş çıkartamadık ama önemli olan birliktelik tabiki,,,dediğin gibi inşallah daha kalabalık olcak bir dahakine
:icon_tup:
:D :D saolasın Hakkıcım ,,doğru diyosun ne diyim hata bizde,,,en yakın zamanda görüşmek üzere inşallah ;)
beğenmenize sevindim ,,,,60mm lik benim borularım ,,,sarı aracın 51mm lik ;) son susturucularımızda farklı,,3. aracın 60 lık boruları ama orjinal orta susturucusu takılı,,4. aracın sadece katı iptal :) ...
sesler süper
maşallah hepsinede hgt bi başka
çok güzeller bu senfonili maviler can yakıcı maşallah:)
:icon_tup:
yeri doldurulmaz ;)
Ankara senfoni ortestramız :)
yavaş yavaş halledilir Osman eksikler ,,,keyfine bak sen ;)
evet son susturucum Otto ,,ama tek fark o dağil senin orta sustrucuda orjinal bende orasıda yok :icon_tup: