çuflatma planı üzerindeki abime:D
o bahsettiği shoot u bi türlü gerçekleştirmeyen mustiye..:Deli:
suata murata (kendinin de emeğini yadsıyamam :D ) burağa ve yorum yapan herkese teşekkür.
1. o silecekler kalkalı yıl oldu :) o yazının olduğu resimler bayaaa eski
2. yusuf abi arabam konsinyede filan değil.99 yılından beri o galerinin önünde duruyor arabam, işyerimiz orada,kaç kere cjp buluşması düzenledik orda o kdar, nasıl bilmiosn anlamadım.:)
3. bir kişi daha hondaya benzetirse intihar edicem
4. sislerin büyük olduğunun farkındayım :) hemen herkesten aynı tepkiyi aldım ama abimin de dediği gibi tamamiyle orjinalinin aynısını yaptırdım ben. wingwest in body sini getirtmeye kalktım ancak makyajlı kasasına uygun tasarlandığı için kaput+ön panel+farlar+ön tampon+ön çamurlukları değiştirmem gerekiyordu.aracım üzerinde ÇOK uzun vadeli planlarım olmadığı için onun yerine aracımı Türk ustalarının ellerine bırakmayı tercih ettim. :D body i yapmak için öle işkence çektim o kadar uğraştım ki, bir sisin boyunu değiştirmek bile tasarımı değiştireceği için ekstra haftalara malolacaktı bana.zaten tamponun kendisi 3 haftada bitti.o yüzden tamamiyle orjinaline sadık kaldm.o sisi bulup da oraya uydurmak bile çok uğraştırdı aslında yani.