hepsi cok guzel, cekimler cok guzel, ama en guzeli sulhinin subaru, masallah![]()
Subaru tam anlamıyla güzel olmuş eksiği kalmamış bence, maşallahsx kanat ister
evo evo... Elinize sağlık.
maşallah beyazlar cok uyumlu urmuş valla birbirleri ile;sulhicim kazasız belazsız sürüşler dilerim kanat arabayı hırcın göstermiş
buraya oyle bısey yazarımkı ne modluk ne uyelık ne arkadaslık kalır.
Bu ne olm? Hangınız yaptı lan bunu Velisiyle gorucem hemen yazın buraya numaralarını!
Allah hıc bırıne kaza bela ceza gostermesin. Ayrım yok hepsı ayrı guzel Maşşallah
![]()
KA Style
hepınızınıze tesekkür ederım canım kardeşlerim butun arabalarımız ayrı güzel hiç birmize aLLah kaza bela vermesın...
tolga, özgürün ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma yaptılar yine zaten hiç şüpemiz yoktu. Resimlerle birlikte çok güzel bir gündü gırgır şamata süperdi tekrar herkese teşekkürler.
çekimler çok iyi ellere sağlık![]()
çok farklı pozisyonlarda çekmişsiniz, çok yorulmuşsunuzdur ama değmiş maşallah harika fotoğraflar çıkmış.. arabalar muhteşem hiçbirisne Allah kaza bela göstermesin..![]()
araç sahiplerine maşallah, bomba fotoları çeken arkadaşada teşekkür etmek lazım süper olmuş.
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
dipnot: Resimleri tek ben çekmiorum low-rider(özgür) de çekio.topiği ben açtığım için tek benım çektiğim anlaşılıo o sebebten özgür arkadaşımızıda ihmal etmeyelim![]()
"Wagen"thusiast
rwd battle cekiminde ben bile yardim ettim babuş, beni neden atladin![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
off bittim. elinize sağlık. arabalara da maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallah 3 arabayada.
Sulhi ağabey senin araba kanatsız daha bir tatlı duruyordu sanki böylede güzel ama.
Samsa
3'ü bir arada hee...
maş...hepside çok güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)