belki nete düşmemiştir, ama üstündeki sticker ve yazılarla dünyada tek olduğu kesin.
Kazasız belasız..
Printable View
Jantta dolarlar playboy tavsani stickerlar cidden yazik olmus araca
arka cam sag taraftakı stıcker ve ön karlık hariç cok guzel bir araç olmuş.
Ön camlardaki yazılar olmasa daha profesyonel durur diye düşünüyorum..
Maşallah tosunum :D
Ama şu jantları dğeişsen artık diyorum.
Tamamen ekmek yenmek için yapılmış bir araç turuncu insigniamız geldi aklıma Maşallah :)
bütün yazılar sökülse m5 e biraz acınsa güzel olur sanki
renkte madem kaplancak bmw nin individual renklerinden birine yakın bişi seçilsese orjinallik korunsaymış keşke
sticker lar olmasa,biraz daha sade daha yakisikli olabilirmis..
Renk Ve Jant çok yakışmış araca :) maşallah diyelim :)
41 kere masallah asuya
duruş ve renk olarak gayet iyi olmuş.
kendi fikrim olarak çok fazla gereksiz sticker var araçta onun haricinde gayet şık.
maşallah araca jantlar bence olmamış daha güzel bişe takılabilir
Ben biseyi merak ettim dünyada tek olunca ne oluyo?
Kazasız belasız güzel araç
Yarın aracımı firizontal makitos pembesine boyatıcam DÜNYADA TEK OLUCAM!
Maşallah kardeş güzel durmuş
Bu arada mıllet araca laf söyleme yarışına gırmış herkez de bı artıst kelımeler falan beyenmedığınızı bu tarzda söyleyınce ne oluyo merak edıyorum...
üstündeki jantları tek geçerim E36 yada E39 lar için dermandır :) maşallah kazasız belasız günlerde kullanasın.
arkadaki tabela tarzı stickerlar çok apaçi durmuş, ve o antenleri tavana değil de camın üst kısmına yapsaydınız nokta olabilirdi
ağa sorun yok ya herkeste bi kendini beğenmişlik yüksekten bakma durumu var bana şekil koyanların bari bişiye benzeyen araçları olsa ondan en başından beri cevap vermedim o tarz kendini beğenmiş yorumlara sıkıntı yok gülüp geçeceksin ki kendilerini adam yerine koyup cvp vermedini görücekler ;) :)
Maşallah umut abi en kısa sürede janta bi çare bul başkada bişeye gerek yok :) Tekrar maşallah kazasız belasız
Avatardaki resmi de koysaydınız belki bu tarz yorumlar gelmeyebilirdi :)
Maşallah , stickerları ve tavandaki spoilerleri çıkarırsanız bencede daha güzel olur, kazasız belasız
Zevk meselesi bi kaç sticker falan çıksa daha iyi durcak gibi maşallah emek var.
Farklı bi renk ve farklı bi jant istiyo bence.
Şöyle bişi
http://farm9.staticflickr.com/8301/7...6589621f_b.jpg
tşk ederimm hepinize janta gelince güzel bi plan var bakalım kısmet artık özelden avartarı akşama doğru atarım eve bu saat oldu geçemedim daha :D
avatar için bende bi pm alabilirim ^^ umut faceden sürekli takipteyim gerçi ama asu gercekten cok baska oldu maşallah kazasız belasız :)
araç iyi güzel farklı. her yerin siyah gri ve beyaz dolduğu şu günlerde içimi açtı =) ama hocam stickerlar gerçekten berbat bir de tavandaki balık sırtı çıkıntılardan bir tane ortada oldukça şık oluyor fazlasına gerek yok..
Ve avatar gelir :D
avatar nedir yaw allam amma meraklısınız :)))
Bence gayet canlı bi araba. Güle güle kullanın
neden herkeste negatif eleştirme eğilimi var ? araç sahibini tanımam etmem . aracına en az sizler kadar özenip bakıyor ilgi gösteriyor ve sizlerin yaptığı gibi getirip burada paylaşıyor. beğenmediğinizi neden iğneleyici laflarla ifade ediyorsunuz ki ? beğensen de beğenmesende maşaallah der geçersin . onu da demek istemiyorsan ki senin bileceğin iştir bişey diyemem yorum yazmadan çık.
Rencide etmeye gerek yok yakışık almıyor
Tekrar maşaallah araca :)
avatar iyimişte bu işi nasıl yapıyo bu bağyaaaanlar ?
bursa'da trolara rica etsem bi ihtimal biber spreyi ile parfüm etkisi yaratır oda.
araca gelince bence farklı güzel bişi olmuş.Maşallah :)
bu konuya ne yazmam gerektigini bilemedim :D
maşallah
güzel yorumlar için tşk ederim