waaaaaaooovvv :D çok değişik olmuş maşallah.
Printable View
waaaaaaooovvv :D çok değişik olmuş maşallah.
Ufo mu o ? o_O ? ?
6. fotoğraf efsane duruyor :)
oha çok hoşuma gitti maşallah ama fiyatı birazcık benı sasırttı :)
kaç ay önce konuştum bu olayı başka bir folyocuyla.Krom mavi de çok güzel.sarı da.başka renkleri de mevcut yani.geçen rakamlar burada bahsedilenin 3 te 4 te biri.gmg uçmuş.
araba güzel olmuş hoş olmuş gmg de adidas gibi olmuş fiyatlarda tabi kendi tercihleri 20 milyarda fiyat çekse saygı duymak lazım
Trafikte yanından hızla geçse ışık süzmesi diye aklını yitirir insan. Allahtan maliyetli bir iş ucuz bişiler olsa ortalık cıvıl cıvıl olurdu :D
Ön cam dahil aynalı şart.. :D
yaptıran olucakmı yada kim yaptırıcak onu daha çok merak ediyorum :D
3 4 e ancak kpmf yaparsınız kaput tavan bagaj maliyeti o hexıs olunca iş değişiyo fark bayağı buyuk kpmf de yansıma yok bulanık görüntü baktığın zaman hexıs da kendini net görüyosun bulanık bir görüntü söz konusu değil ha bide şuna gelelim maliyet konusu folyo reklam folyosu değil sen 15000 tl para vereceksin bide hata mı cıkcak sıfır hatayla araç teslim ediliyor 3 sene garanti veriliyo ha 4 5 e yaptır geri dönüşü intihar olur bu sektörde kaça yaptığın önemli değil yaptığın işin arkasında duruyomusun bu önemli zaten işini ciddi anlamda yapan 2 firma var
gmg ve protac ç
14 binmi :d one öle ya 2 . arabayı alırsın o paraya yahu
Maşallah çok şık olmuş bence , özellikle video çok iyi :D
Ama yaptırırmıyım yaptırmam , 15 liram olsa gider gtı alırım binerim şu halimle.
Yok garajımda 3-4 arabam varsa 100milyarlık arabalardan aşağı arabalara binmiyorsam İLLAKİ gidip yaptırırım çünkü çok hoşuma gitti.
Şartlar , düşünceler :)
H3 var biizm okulda bir tane , aynı böyle kaplamışlar onu da , gören kör oluyor...
Supersporum olsa yaptırırdım.
güzel olmuş gayet.
lüks aracı olanlar için 15 bin birşey değil.bunu 2-3 bin yapsalardı şuandan itibaren her araçta görürdük.bence özel bi çalışma,değeride öyle olur.
Bende eskişehirde bu tür işlemlerin yapıldığı bi firmadayım patronum geçenlerde iş için ankaraya gittiğinde gmg garage da uğramış zaten sürekli orasıyla irtibat halinde kendisi ve bu folyodan küçük bi parça almış akşam dükkana geldiğinde folyoyu inceleme fırsatı buldum bu folyonun ne karbonla nede hiç bir folyoyla alakası kesinlikle yok aşırı farklı bi malzeme araba kaplarkende aracın herhangi bi yerinde normal bi cast folyoyu ısıtıcı yardımıyla şekil verdire bilirsiniz ancak bu malzemede esnetme şansınız aşırı derecede az ve ısının ayarını kaçırdığınız anda malzeme beyazlaşıyo bükülü değişik bi hal alıyo :D benim izlenimim bu :D ve inanmayanlar içinde söliyim folyonun maliyeti gerçekten çok pahalı benim izlenimlerimide göz önünde bulundurursanız işçiliğin önemide ortaya çıkıyo :)
GMG ufomobil.. :D
çok sert. ferfena olmuş. sallayın fiyatını şahane olmuş.
bilmiyorumda 4 milyara istediğiniz hb arabayı yaparım ben :D ruhsata da işleniyormuş nasıl oluyo bilmiyorum mat gri den önce bunu da düşündümde babam parçalarım o arabayı diyince vazgeçtim :D güzel ama herzaman olmayacak bi renk bence
yahu arabayı gümüş kaplasan,altın suyuna batırsan o kadar tutar :) bence çok güzel ama o paralara yazık.en nihayetinde folyo
Yorumları gerçekten anlamsız buluyorum 15 değil 30 olsa ne olacak fiyatı, adamda para varsa yapar arkadaş, gereksiz değmez falan yazılmış yorumlarda, bana göre kaput altına 15.000 TL gömmekle 15.000 TL ye kaplatmak arasında hiçbir fark yok, kimi yürütmek ister kimi de tüm bakışları üzerine çekmek, şimdi headers düz boru metanol kit cart curt olsaydı şu konuda herkes maaşallah yazardı, bakan defalarca tekrar bakar bu arabaya 15.000 her şekilde değmiş. Araçta zaten üst seviye bir otomobil.
Maaşallah araca yıkım olmuş..
çılgın duruyor ama teneke jant varmış gibi duruyor jant rengi değişmeli bence..
muhteşem duruyor maşallah :)
fiyatıda iyi olmuş şimdi bunun ucuz olupta şahinlerde olduğunu düşünün boku çıkar :D çamurluğa garip garip logo yapıştırmadan sonra bunların moda olduğunu düşünün.:D
videoda çok güzel olmuş esnaf taşlamaz inşallah ufo zannedipte :D
bu tarz bir kaplama biliyordum ben arabayı komple değilde lokal olarak yani atyorum sadece bagaj yada sadece çamurluk olarak çok şık olur bence
alüminyum folyo spec doğanlar şahinler peydah olursa piyasaya :hahaha:
edit : plasti dip ten şaşmamak lazım :)
Altın kaplatırım o paraya..konusulan rakamlar gereksiz bana göre.
süper ötesi ....
Uygulama çok farklı ve güzel olmuş fakat uygulama maliyetini koyunca gereksiz oluyor birden bire :)
Creations n' Chrome Spray on Chrome Pony Girl 5.0 Mustang at SEMA 2010 - YouTube bu tarz bişey olsa yeni moda olur. hatta ben araştırdım ilk olmak için ama olmadı. PARA meselesi
Ohannesss :D
fotoğraflarda beğenmemiştim ama video etkiledi çok iyi