Çok güzel maşallah , Ön cam dahil 2 veya 3 numara film olsa çok hoş durur
Printable View
Çok güzel maşallah , Ön cam dahil 2 veya 3 numara film olsa çok hoş durur
Eline sağlık :) Maşallah
Auris'in tipini seviyorum ama motor koymayı unutmuşlar. :(
bu araba adama auris aldırır...
maaşallah :)
kayınpeder'e auris bakıyoruz , ama bu hakkaten auris değil , başka birşey :)
Maşallah kazasız belasız... çok güzel
Senin arabaya video çekmenin zamanı geldi :D Ayrıyetende hadi len görüşek aq ne yoğun işin varmış arkadaş özledik :D
çok tatlı ve sıkı bi makina maşallah :)
Cekmeye baslamalarından sonra park etmiyorum fuarda sıkıntı 3-11 de park dert oldu vallahi..
Dalgındım görmedim senin aracı bi korna yapsaydın keske eyvallah sagolasın :)
Güzel bi klip cekicez ins :) bu haftasonu sizinim knka :D
Hepinize tek tek tesekkür ediyorum beyler sagolun :)
Yeni fotolar 1. Sayfada :icon_tup:
dün acarkentte gördüm aracınızı:) biber büfenin önünde. mazda 3 le geçtik yanınzdan
Kanka araba işini halettin,foto işini geliştirdin :) Resimler 10 numara olmuş.2. çekiceğin benim araba olsun
maşallah ya çekimlerde güzel aurisde :)
Maşallah herbir karesine. Baya bi amatör çekim olmuş :) Beylikdüzünde gördüm canlı gerçekten farklı maşşallah kazasız belasız..
Dogrudur kasislerle bogusuyodum :)
Eyv kardesim sagol cekeriz ayıpsın :)
Tesekkür ediyorum :)
Amatör amatör :) tesekkür ediyorum..
Arada toplanıyoruz beylikdüzünde haber veririm sanada allah razı olsun sagolasın..
bu ara biber büfenin önünde park halindeydi araba kasis yoktu o civarda:p sağ ön koltukta bir bayan oturuyordu- annenizdir diye tahmin ettim ama
prof. fotoğrafçı olmaya gerek yok malzeme şahane zaten :) daha iyi bi jant olamaz =) maşallah
3-11 i geç sabahta aynı orasi.ulasim seyiden dolayi.fuarda yer var aslinda ama adam almiyor sanirim dimi?ben bi kere geldim sansa o sol tarafta yer bulmustum iyiki çekmediler