çok uğraşıp cabalıyorsun temizlemeye bile saat ler harcıyorsun ama gün geliyor sadece çalıştırıp yola çıkıyorsun stresini atıyorsun ya işte bu herşeye değiyor
Printable View
çok uğraşıp cabalıyorsun temizlemeye bile saat ler harcıyorsun ama gün geliyor sadece çalıştırıp yola çıkıyorsun stresini atıyorsun ya işte bu herşeye değiyor
maşallah kanka Allah kaza bela vermesin maxiwos piyasada tek
Maşallah kazasız, belasız binmek nasip olsun yıllar utansın :D
Masallah. Allah nazarlardan korusun.
Masallah cekimler olsun arac olsun müthiş gördüğüm en yakışıklı vosvos.
Cok guzel olmus emek ortada masaallah
Çok güzel olmuş maşallah icininde resimleri varmı ?
Masallah cok cok guzel :)
kız olsam hiç düşünmezdim
Harika olmuş kazasız belasız :)
Hani sahibindende falan türkiyede tek derler ya, bu cidden öyle bi araç işte :) Maşallah harika duruyor, kazasız belasız. :)
heyy maxivos heyyy , araba resmen bende kimsenin tahmin edemeyeceği kadar emek var diyor , oğuzhan kardeşimin ve cihangir abinin ellerine sağlık bu muhteşem sanat eseri için ve aynı şekilde emirhanında ellerine sağlık fotoğraflarda kusur yok gerçekten , açık konuşmak gerekirse gönlüm hiç istemiyor maxivosun gitmesini :confused:
Maşallah Allah nazarlardan saklasın
maşallah harika görünüyor
maşallah maxi'ye :)
Sattıktan sonra maksimum 1 yıl ömür biç ve ölmesini izle Oğuzhan !
Güle güle kullanın,emeğinize sağlık. Emirhan'a da tebrikler fotoğraflar için.
oğuzhan maşallah aracın mükemmel oldu ya bende facede önce gördüm fotoları daha büyüklerini aradım bulamadım :D o havuz falan mükemmel durmuş yaa oooh yooooo
Yani böyle araçlar gördükçe içim eriyor. Maşallah diyelim.
Çekenede maşallah :)
borç harç yoksa satılcak bir araç değil bence kıyıda köşede dursun yine satılmasın böyle güzel bir araç satılmaz bence herşeyi ile çok güzel